Instagram/parisjackson
StoryEditor

Dcéra Michaela Jacksona podporuje nahotu odhalenou fotografiou so psom

27.06.2017, 17:00
Celebrity
Autor:
idnes. cz
Paris Jacksonová (19) je veľká rebelka. Ukazuje svetu, že nie je tým cukrovým dievčatkom, ktorým bola, keď ešte žil jej otec. Miluje piercingy, tetovania, holduje alkoholu a marihuane a teraz sa odhaľuje svetu nahá. Vraj bojuje za prirodzenosť.

Paris na sociálnej sieti zdieľala svoju polonahú fotografiu, kde si horné intímne partie zakrývala len samolepkami z mobilnej aplikácie. Vedľa nej ležal jej verný pes.

"Nahota nás vracia späť k našim koreňom, späť k prirodzenosti a prírode. Je to niečo, čo jasne vyjadruje našu slobodu. Nahota nás robí zdravšími a lepšími. Byť nahý je našim základom, sme predsa ľudia, "oznámila Jacksonová, ktorá aj na dovolenke rada chodí na nuda pláže a ukazuje svetu svoje krivky.

Odhalená Paris Jackson podporuj prirodzenosť. Snapchat/Paris Jackson

"Keď som nahá, som bližšie k matke prírode. Keď som doma na záhrade, som vždy nahá. Je to nádherná vec a nemusí to hneď byť sexuálne. Nahota predsa v základe sexuálna nie je, je to prirodzenosť. Sme naučení, že na sebe nosíme oblečenie a zakrývame tak svoju prirodzenosť, "tvrdí Paris a dodáva, že keď je nahá, cíti oveľa viac energiu prúdiacu z prírody.

"Nasávam všetku tú silu. Najviac nasávam silu krajiny, keď chodím bosá. A potom tiež, keď moja odhalená koža nasáva energiu zo slnka, "doplnila.

Zatiaľ čo v minulosti sa dcéra kráľa popu Michaela Jacksona médiám a fotoaparátom skôr vyhýbala, teraz na seba rada púta pozornosť. Pred časom nafotila sexi zábery do niekoľkých módnych magazínov a slávu si užíva. Vďaka tomu tak navštívila aj Dni módy v Paríži. Paris totiž zatiaľ nemá úplne jasno, čomu sa bude v budúcnosti venovať. Povolanie si zatiaľ nevybrala.

Modelka alebo speváčka? Paris Jackson sa zatiaľ nerozhodla, čo chce v živote robiť. Instagram/parisjackson V roku 2013 bola pätnásťročná dcéra speváka Michaela Jacksona Paris hospitalizovaná po zjavnom pokuse o samovraždu:

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 20:19