Instagram/gal_gadot
StoryEditor

Poznáte „Wonder woman“ Gal Gadot (32)? Má slovanské korene, vyhrala Miss a pôsobila v armáde!

31.05.2017, 17:00
Celebrity
Už o pár dní má v kinách premiéru dlho očakávaný film „Wonder woman“ v najnovšej verzii. Po prvýkrát úlohu stvárnila neamerická herečka. Gal Gadot dva roky slúžila v izraelskej armáde a vyhrala titul Miss Izrael, čomu sa nemožno čudovať. V žilách jej prúdi slovanská krv.

Gal Gadot sa narodila 30. apríla 1985 v Izraelskom meste Roš-ha-Ajin. Jej predkovia sú Nemci, Poliaci, Rakúšania aj Čechoslováci. V roku 2003 v rodnej zemi vyhrala titul Miss Izrael a v tom istom roku reprezentovala svoju krajinu aj na súťaži Miss Universe v Ekvádore. Po návrate do Izraela sa stala modelkou, čo jej výrazne pomohlo rozbehnúť hereckú kariéru.

V roku 2011 a 2013 sa objavila v dvoch častiach úspešného filmu Rýchlo a zbesilo (5,6), kde stvárnila rolu Gisele Harabo. Objavila sa tiež vo filme Zatiaľ spolu, zatiaľ živí spolu s hviezdami Tomom Cruisom a Cameron Diaz. V roku 2016 si zahrala Wonder woman po prvýkrát vo filme Batman vs. Superman: Úsvit spravodlivosti po boku Bena Afflecka a Hanryho Cavilla. Tento rok dostala šancu v sólovom projekte Wonder woman. Do tejto úlohy bola vybratá najmä vďaka svojim vojenským skúsenostiam, ktoré začala naberať približne ako dvadsaťročná.

Gal je vydatá od roku 2008, kedy si v Tel Avive vzala svojho priateľa Yarona Versana, s ktorým má dve dcéry. Je vášnivá motorkárka a rada športuje, pričom k jej najobľúbenejším športom patrí tenis a basketbal.

Pozrite si trailer k filmu Wonder woman:

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 20:50