Technická výzva, ktorú si pre súťažiacich pripravil hosťujúci porotca Josef Maršálek poriadne preverí sústredenie a skúsenosti amatérskych pekárov. Jednou zo zložiek, ktorú budú mať pripraviť, je malinový gél. Práve gélovú konzistenciu získa táto dobrota vďaka agaru. S tým však treba pracovať opatrne, aby nevznikla želatína. Výzvou tak bude nielen presné váženie, ale aj voľba správnych surovín. Úspešný pekár a cukrár Maršálek bude pozerať na ruky súťažiacich prísnym okom.
Doslova majster pekár
Sympatický avšak rešpektovaný Maršálek na prianie rodičov vyštudoval gymnázium. Rozhliadal sa čo by ho bavilo a až potom sa vyučil ako pekár a cukrár. Počas diaľkového štúdia vysokej školy hotelovej začal pracovať v zahraničí, najprv v Bathe, ku koncu štúdií v prestížnom londýnskom obchodnom dome Harrods. Tam pracoval sedem rokov, postupne získal ocenenie pre kuchára roka aj manažéra roka. Jeho dezerty odoberala aj britská kráľovská rodina. Po roku strávenom v Indii sa v roku 2018 vrátil do Prahy, kde si nakoniec založil vlastnú značku Fat Brothers.
Tri roky účinkoval ako porotca v programe Českej televízie Peče celá krajina. Prevádzkuje kurzy pečenia a napísal už štyri úspešné knihy.