Monika Hilmerová a Jaro Bekr sa stále prekvapujú.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Tajná svadba a hostia, ktorí stratili reč: Jaro Bekr prezradil, aký svadobnú žúr s Monikou pripravili svojim najbližším

25.10.2024, 08:00
Celebrity

Tanečník Jaro Bekr (52) a herečka Monika Hilmerová (50) patria k najstabilnejším párom slovenského šoubiznisu. Každý má svoju dobre rozbehnutú kariéru a okrem toho svoj čas venujú rodine. Svoje súkromie si strážia, no z času na čas sa so svojimi fanúšikmi podelia aj o útržky z toho, čo sa u nich doma deje.

Dnes venoval Jaro svojej manželke krásne vyznanie. Majú pätnáste výročie svadby, na ktorú ich rodina a priatelia nikdy nezabudnú.

Hlavne v spomienkach

Jaro na svojej sociálnej sieti zverejnil fotografiu, na ktorej sa objíma so svojou vtedy už manželkou, Monikou Hilmerovou. Podľa toho čo k fotografii napísal, muselo ísť o poriadny žúr, na ktorý ich najbližší zrejme nikdy nezabudnú: „Dnes je to 15 rokov od tejto fotky...jedna z mála našich fotiek zo svadobnej žúrky kde sa nefotilo, iba zabávalo. Nikto nevedel, že sme doobeda mali obrad v Dóme sv. Martina iba s úzkou rodinou. Kamaráti boli večer pozvaní do staršej továrne na nite, ktorú sme nechali vyzdobiť, doviezť stoly, jedlo, kapelu a DJa...všetci očakávali žúrku, akú som z času na čas organizoval a tak nikoho nenapadlo, že ich, potom čo vyjdú na 3.poschodie hrdzavými točitými schodmi, budeme s Monikou čakať vo svadobnom... Tým pádom po počiatočnom šoku bola gratulácia "vy svine, čo ste nám to nepovedali" asi tá najjemnejšia a ostatné absolútne nepublikovateľné. Ľudia oblečení normálne ako do mesta, či v crocsoch so psom keď si kamoš odbehol z venčenia. Dodnes na to rád spomínam. Dodnes ďakujem osudu za to že sme sa stretli.“

image

Fotka zo svadby Jara a Moniky.

Instagram/Jaro Bekr

Neľahké obdobia

Tento pár si žije svoj pokojný život a nikdy okolo nich nebol žiadny mediálny rozruch. Určite si však aj ich vzťah prešiel turbulentnými obdobiami. Napokon ako každý. Najhoršie obdobie pre oboch však bolo zrejme to, keď bola Jarovi zistená srdcová arytmia a musel podstúpiť náročnú niekoľko hodinovú operáciu. Odvtedy ubehlo desať rokov a tanečník a choreograf ďakuje za to, že dostal druhú šancu a že žije plnohodnotný život po boku svojej manželky Moniky a detí, Zary a Lea.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. október 2024 08:02