Leoš s Monikou oslavujú výročie.Profimedia - Standardis
StoryEditor

Leoš Mareš oslavuje so svojou Monikou výročie. Zmizli v púštnom hoteli na konci sveta. Noc za päť tisíc eur!

24.10.2024, 10:14
Celebrity

To je luxus! Prezrite si hotel, kde trávia svoju romantickú dovolenku Leoš Mareš (48) s manželkou, influencerkou Monikou Marešovou (43).

Leoš Mareš a jeho manželka Monika nedávno oslávili piate výročie svojej svadby, ktorá prebehla v roku 2018 v Litomyšli. Obaja zdieľali na Instagrame príspevky pripomínajúce tento významný deň. Monika pridala dojemnú čiernobielu fotografiu zo svadby, na ktorej jej Leoš dáva bozk, zatiaľ čo Leoš svoj príspevok poňal s humorom, keď zverejnil obrázok z animovaného filmu Mŕtva nevesta Tima Burtona s jednoduchým popisom „Štyri roky“. Ich vzťah prekvitá a v roku 2022 sa im narodila dcéra Alex, ktorá ich rodinný život ešte viac obohatila. Moderátor si pre svoju rodinu pripravil k výročiu exotickú dovolenku v Utahu. Krajina ich natoľko uchvátila, že sa tam rozhodli vyraziť už druhýkrát.

Nahliadnite spolu s nami do dovolenkového raja svetových celebrít, kam zavítal aj český moderátor Leoš Mareš so svojou manželkou Monikou. Na miesto sa dopravili z letiska súkromným vrtuľníkom a spoločne si užívajú luxus v rezorte Amangiri v Canyon Poin v americkom Utahu. Cena za noc sa pohybuje okolo 5-tisíc eur.

FOTO LUXUSNÉHO HOTELA V UTAHU NÁJDETE V GALÉRII

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. október 2024 12:02