Carla Bruni na prehliadkovom móle.Profimedia
StoryEditor

Prvá dáma Francúzska na móle v zmyselnej bielizni: Carla Bruni schovala do vrecka mladšie kolegyne

18.10.2024, 11:42
Celebrity

Všetkých odrovnala. Herečka a modelka Carla Bruni - Sarkozy (56), ktorá bola aj prvá dáma Francúzska na móle vo vyzývavom komplete všetkých odrovnala. Aj mladšie kolegyne len zbledli závisťou. Štýlová a sebavedomá tmavovláska rozprúdila dlhoočakávanú šou.

Nečakaným zjavom pri návrate slávnej prehliadky Victoria Secret Fashion Show sa stala Carla Bruni. Manželka politika Nicolasa Sarkozyho (69) a niekdajšia prvá dáma Francúzska sa zároveň stala najstaršou modelkou, ktorá sa počas akcie preháňala po móle. „Ľutujem len to, že neprišiel manžel. Dostal by infarkt,“ komentovala pobavene Carla, ktorá pred rokom priznala, že bojuje s rakovinou prsníka.

Bývalá supermodelka a speváčka sa priznala, že vzplanutie lásky so Sarkozym bolo ako blesk z jasného neba. „Bolo to okamžité a nečakala som niekoho takého zábavného, živého. Má päť alebo šesť obdivuhodne fungujúcich mozgov. Je nepredstaviteľné, ako pracuje, až mávam niekedy o manžela strach,“ opísala v rozhovore čo ju na 163 centimetrov vysokom Sarkozym zaujalo. 

V minulosti plánoval bývalý štátnik zákrok v Ženeve, ktorý by mu pridal až dvanásť centimetrov. Vedľa manželky Carly nosil Sarkozy zámerne vyššie podpätky, ktoré ona mala naopak ako prvá dáma zakázané. Údajne aj preto zvažoval "dať sa na škripec". Unikátnu metódu zväčšovania postavy údajne vymyslel izraelský odborník Ura Schmuck. "Tá metóda obnoví rast, ktorým ľudské telo prechádza od narodenia do adolescencie. Pacient je natiahnutý na trakčnej posteli na niekoľko hodín a do kostí v oblastiach kĺbov sú mu injekčne podávané kalciové injekcie. Tie kosti tak nadobudnú dojem, že znova rastú," uviedol Schmuck v jednom zo svojich rozhovoroch.

image

Nicolas Sarkozy a Carla Bruni počas plnenia prezidentnských povinností v roku 2019. 

Profimedia - Standardni obsah

Visí nad nimi otáznik

Exprezident Sarkozy stále čelí sérii žalôb v súvislosti s víťaznou prezidentskou kampaňou v roku 2007, kedy mal nezákonne prijať peniaze od Muammara Kaddáfího (†69). Do škandálu bola zatiahnutá aj Bruni, obom hrozí 10 až 20 rokov.

image

Bývalý prezident Francúzska Nicolas Sarkozy na fotbalovom zápase.  

REUTERS

Na konte má mnoho úspechov

Bruni začínala v spoločnosti Paula Marciana, kde predvádzala značkové džínsy Guess. Potom pracovala pre módne domy Christian Dior, Givenchy, Paco Rabanne, Sonia Rykiel, Christian Lacroix, Karl Lagerfeld, John Galliano, Yves Saint-Laurent, Chanel a Versace. V deväťdesiatych rokoch minulého storočia patrila medzi dvadsať najlepšie platených svetových modeliek (ročný príjem 7,5 milióna dolárov). Ako modelka mala pomer s Ericom Claptonom, Mickom Jaggerom a Donaldom Trumpom.

V roku 1997 s modelingom skončila a začala sa presadzovať ako speváčka. Mala značný úspech vo frankofónnych krajinách. Tri skladby z jej prvého albumu zazneli vo filme Conversations with Other Women. Zmyselná modelka nahrala neskôr ešte dva.

image

Carla Bruni a Harry Styles.

acb
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. október 2024 12:29