Sean Combs s Cassie Ventura v roku 2017.Profimedia - Paparazzi
StoryEditor

Uniklo video, na ktorom raper Diddy v hoteli bije a kope do expriateľky. Hrozí mu doživotie

16.10.2024, 10:27
Celebrity

Americký raper Sean Combs alias P. Diddy (54) je obvinený z vydieračského sprisahania, obchodovania s ľuďmi a ich pašovania za účelom prostitúcie. Podľa prokuratúry využíval svoje podnikateľské impérium vrátane nahrávacej spoločnosti Bad Boy Entertainment a okrem iného lákal ženy na drogy ako ketamín alebo extázu a finančné zabezpečenie. Sľuboval im vzťah alebo kariéru. Veľakrát divoké sexuálne večierky si potom tajne nahrával. Zábery si uchovával ako „poistku“, že ženy budú mlčať. Svedkov aktov potom podľa prokuratúry zastrašoval.

V rovnaký mesiac podali na hudobníka žalobu ďalšie dve ženy. Obvinili ho zo sexuálnych útokov, bití a nútenia užívať drogy v 90. rokoch. Combs bol v tej dobe jednou z hlavných postáv newyorskej hiphopovej komunity a preslávil sa svojimi divokými večierkami „White Parties“, na ktorých sa okrem iného podávalo pohostenie na telách nahých žien ležiacich na stoloch.

Neurobil som nič, háji sa

V decembri minulého roku čelil ďalšiemu obvineniu. Nemenovaná žena tvrdí, že ju v roku 2003, keď mala sedemnásť rokov, spolu s ďalšími dvoma mužmi znásilnil. V ten istý deň zverejnil muzikant na Instagrame vyhlásenie, v ktorom poprel všetky obvinenia v stále narastajúcej sérii žalôb. „Neurobil som nič z toho, čo sa o mne tvrdí,“ napísal v príspevku. „Budem bojovať za svoje meno, za svoju rodinu a za pravdu,“ vyhlásil raper.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. október 2024 12:48