Seriál Dva a pol chlapa sa aj dnes teší veľkej popularite.Profimedia
StoryEditor

Pozrite, ako dnes vyzerá večne na mizine Alan zo seriálu Dva a pol chlapa. Prišiel o vlasy. Manželku má exotickú krásku

15.10.2024, 19:00
Celebrity

Uplynulo už dvadsať jeden rokov od kedy svetlo sveta uzrel prvý diel kultového amerického seriálu Dva a pol chlapa. ako dnes vyzerá hlavný hrdina Charlie Sheen (59) je notoricky známe. Ale spoznala by ste dnes herca Johna Cryera (59) alias Alana Harpera?

Dva a pol chlapa (Two and a Half Men) je americký komediálny seriál, ktorý sleduje životy dvoch bratov – bezstarostného sukničkára Charlieho Harpera a jeho rozvedeného, neurotického brata Alana a Alanovho syna Jakea. Seriál sa odohráva v Malibu, kde Charlie žije pohodlný život, kým ho Alanov rozvod neprinúti prijať brata a jeho syna do svojho domova. Spolu sa snažia vyrovnávať s rodinnými vzťahmi, láskou a každodennými problémami, pričom vzniká množstvo komických situácií. 

Stále bez peňazí

Diváci si obľúbili seriál nepochybne aj pre komickú postavu Alana, ktorý nikdy nemá peniaze, lebo platí exmanželke tučné výživné a okrem toho je aj veľký držgroš a večný smoliar. Seriál sa začal nakrúcať v roku 2003 a od vtedy ubehlo kopu času. Herci zostarli a zmenili sa. Herec John Cryer alias Alana Harper je dnes na nepoznanie. Aj keď mu jeho charakteristický úsmev ostal, nechal si narásť bradu a na hlave nemá jediný vlas. 

Cryer sa v roku 1999 oženil s britskou herečkou Sarah Trigger, s ktorou má syna Charlieho Austina.Rozviedli sa v roku 2004. Vo februári 2007 v epizóde The Tonight Show oznámil, že je zasnúbený so zábavnou reportérkou Lisou Joynerovou, s ktorou sa oženil v Mexiku v júni 2007. Dva roky na to prezradil, že si adoptovali dievčatko.

POZRITE SI AKTUÁLNE FOTKY SERIÁLOVÉHO ALANA HARPERA

PRIPOMEŇTE SI VO VIDEU, AKO SA CHARLIE PRAVIDELNE BUDIL S OPICOU

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. október 2024 19:02