Igor Timko s manželkou Silviou.PROFIMEDIA
StoryEditor

FOTO Manželka speváka Igora Timka z No Name nestarne. Na módnej prehliadke sa predviedla ako diva

14.10.2024, 13:06
Celebrity

Manželka lídra kapely No Name, Igrora Timka (46) sa uplynulý víkend predviedla na módnej prehliadke. Nie však ako hosť. Vystúpila priamo na móle ako modelka pri príležitosti druhého ročníka akcie „Museum Fashion Night“, ktoré organizovalo Východoslovenské múzeum v Košiciach. Silvia Timková (50) je zubná lekárka, ale počas nedávnej módnej noci ukázala, že ani medzi manekýnkami by sa nestratila.

V poradí druhý ročník akcie „Museum Fashion Night“ neostal za pilotným projektom Východoslovenského múzea v Košiciach spred roka nič dlžný. Popri modeloch a modelkách sa v roli „manekýnov“ predstavili aj známe osobnosti Východu z rôznych oblastí spoločenského, umeleckého, športového či „biznis“ života. Historické foyer s neorenesančným schodiskom múzejnej budovy sa pred pár dňami premenilo na módne epicentrum kreatívnych návrhárok. Po kolách s tematikou svadba s predstavením trendových svadobných šiat a kolekcie pánskych oblekov prišlo na rad kolo venované štýlu disco plné farieb a trblietok. Publikum vo Východoslovenskom múzeu si však najviac získali modeli v netradičných úlohách manekýnov a manekýnok, niektorí skutočne prvýkrát na verejnosti a „fashion“ móle pri predvádzaní outfitu, tento raz v štýle „folk-style“ z dielne návrhárky Iva Folk, v kombinácii súčasných a ľudových motívov.

„Musel som v sebe veľmi bojovať s myšlienkou, že mám na módnej prehliadke predviesť kostým v ľudovom štýle. Nie ani tak o kostýme, ale skôr o pocite „producírovať“ sa pred ľuďmi v tejto úlohe modela, boli pre mňa obrovským zážitkom, ktoré si už teraz radím k emóciám spojeným s mojimi hokejovými úspechmi“, zmienil sa počas módneho večera zlatý majster sveta a bývalý hokejový reprezentant Rasťo Staňa.

„Dnes som si úlohu módnej konzultantky a kritičky vymenila s priamou protagonistkou. Ponuku som prijala okamžite, pretože sa v tejto téme cítim veľmi dobre. Ale napriek tomu mi nebolo všetko jedno, keď som si krásny ľudový kroj obliekla a čakala na moment východu pred divákov. Ale celková atmosféra a potlesk publika ma dokázal doslova roztancovať v mojom vnútri, áno veľmi som si ten večer užila“, komentovala známa košická blogerka a influencerka Linda Babušík Adamčíková (Lapkinn).

Medzi osobnosťami predvádzajúcimi vybraný ľudovo ladený outfit bol napríklad aj známy architekt Michal Burák, lekárka a prodekanka lekárskej fakulty Silvia Timková, manželka frontmana skupiny No Name Igora Timka. Zubná lekárka Silvia Timková popiera čas. Na záberoch z móla vyzerá ako keby vyšla teraz zo školskej ľavice. 

FOTO NÁJDETE V GALÉRII

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
14. október 2024 14:02