Jennifer Lopez v rozhovore prvýkrát od rozvodu prehovorila o svojich pocitoch.Profimedia
StoryEditor

Jennifer Lopez a jej prvé slová od rozvodu: „Musím sa naučiť byť šťastná sama so sebou!“

14.10.2024, 10:45
Celebrity

J Lo prežívala posledné mesiace veľmi ťažko. Ako jej vzťah s hercom Benom Affleckom rýchlo ožil, tak aj podobne rýchlo nabral koniec. So smútkom sa vyrovnávala mimo očí verejnosti. Až teraz prehovorila aké emócie sa v nej počas thto obdobia bili.

Bez priameho zmienenia Affleckovho mena sa Jennifer Lopez zamýšľala nad životnými lekciami, ktoré jej osud poslal. Ako sama priznala, nie vždy sa z nich poučila. Jej vzťah s hercom, trval už medzi rokmi 2002 a 2004 a potom znovu ožil v roku 2021. Krátko nato sa zasnúbili a stali sa jedným z najsledovanejších a najobľúbenejších párov Hollywoodu. Pre mnohých fanúšikov sa tento vzťah stal ikonickým, ale pre Jennifer samotnú bol skôr hlbokým ponaučením.

Otvorene sa vyznala zo svojich pocitov

Speváčka Jennifer Lopez popísala rozchod ako „smutný“ a „desivý“ a priznala, že tento rok prechádzala búrlivým obdobím. V rozhovore pre zahraničný magazín Interview, v ktorom pózuje v leopardom outfite na titulnej stránke spomenula, ako ju leto donútilo prehodnotiť mnoho vecí, najmä potrebu byť sama so sebou spokojná. „Musíte byť zdraví, musíte sa cítiť naplnení, ak chcete, aby váš vzťah naplnený bol,“ povedala úprimne. „Myslela som, že som sa to naučila, ale nie. A potom, tento rok v lete, som si povedala: ‚Musím preč a byť sama. Chcem sama sebe dokázať, že to zvládnem,“ dodala v rozhovore.

„Je to osamelý, neznámy, desivý pocit. Smutný, zúfalý. Ale keď si s tými pocitmi sadnete a poviete si, že toto ma predsa nezabije, tak dôjdete k tomu, že ‚Hej, ja dokážem byť šťastná a radovať sa aj sama,“ zverila sa.

„Byť vo vzťahu ma nedefinuje. Nemôžem šťastie hľadať u iných ľudí. Musím šťastie nájsť sama pri sebe. Hovorila som, že som spokojná osoba, ale stále som hľadala niečo, čo by zaplnil niekto iný. A teraz je to jednoducho: ‚Nie, budem v pohode,“ vyznala sa zo svojich pocitov.

Ako sa dá očakávať aj z jej vyhlásenia, Jennifer oznámila, že teraz k sebe nikoho nehľadá, pretože nepotrebuje byť vo vzťahu, aby bola šťastná: „Ľudia, ktorí sú romantici a milujú vzťahy a chcú s niekým zostarnúť, si myslia: ‚Musím to mať, aby som bol celý a šťastný. Ale nie je to tak,“ dokončila zdrvená Jen, ktorá už je zrejme na ceste k citovému uzdraveniu. 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
14. október 2024 16:00