Herec Vladimír Kobielsky.evita
StoryEditor

Vladimír Kobielsky: Otvára trináste komnaty kolegov. Prezradil nám i prečo zavesil biznis s realitami na klinec

07.10.2024, 14:46
Celebrity

Vladimír Kobielsky je známy televízny herec aj divadelník, ktorý sa však doteraz urputne vyhýbal spevu. Aktuálne sa však pustil do nového projektu a po prvýkrát presedlal z herca na moderátora. Na svetlo sveta o niekoľko dní príde nová relácia, kde vystúpi ako moderátor aj spevák. Spovedať bude až na kosť hviezdy z umeleckého, kultúrneho, ale aj športového sveta. Herec nám do relácie Elementy ženy prišiel povedať viac o novinkách z jeho života. Prezradil aj prečo sa na čas prestal aktívne venovať realitnému biznisu, ktorý rozbehol popri hereckej dráhe. S Vladimírom Kobielskym sa rozprávala Nina Košecká​.

Málokto vie, že obľúbený herec sa vyhýba pred kamerami tancu a spevu. Spievať ho doteraz neprinútili ani na divadelných doskách. Avšak v novom projekte Sieň slávy, ktorý príde na obrazovky STVR ho naučil nôtiť Braňo Kostka a so svojimi tajomstvami sa mu v ňom zveria desiatky známych osobností ako Milka Vášaryová či Zdena Studenková. Ich spovede zaznejú na televíznych obrazovkách každý štvrtok.

Okrem toho sme sa s hercom rozprávali aj o realitnom trhu, ktorý bol tiež jeho chlebíčkom. Predaju a kúpe nehnuteľností sa venoval roky, teraz sa však z tohto podnikania vytratil. Má na to svoje dôvody. Aj o tejto téme sme sa s ním rozprávali v našom štúdiu.

V ROZHOVORE SA ĎALEJ DOZVIETE

  • Prečo sa rozhodol pred kamerami spovedať svojich kolegov.
  • Čo netušil o herečke a svojej učiteľke Milke Vášaryovej.
  • ​Akými trikmi ho Braňo Kostka nakoniec prinútil spievať.
  • Na ktorý zo svojich projektov je najviac pyšný.
  • Z akého dôvodu sa stiahol z biznisu s realitami. 
  • V čom cíti najväčší problém. 
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
14. október 2024 14:25