Pamela Anderson v seriáli Baywatch.archív
StoryEditor

Pamela Anderson sa drží svojho presvedčenia. Bez mejkapu do spoločnosti, cenu si preberala s nahou tvárou

07.10.2024, 09:03
Celebrity

Sexsymbol 90-tych rokov Pamela Anderson (57) pred pár rokmi úplne otočila. Kým kedysi perfektne nalíčená nevyšla ani z domu, teraz sa šminiek úplne vzdala a nehanbí sa postaviť ani pred objektívy fotografov kvapky mejkapu. Pyšne sa predvedie so svojimi nedokonalosťami.

Keď sa prvýkraát objavial na červenom koberci bez líčenia ostali mnohí v šoku. Začali sa šíriť rozčúlené komentáre, ako si to táto starnúca hviezda pred šesťdesiatkou mohla dovoliť. Na sociálnych sieťach boli fanúšikovia pobúrení. Časom, keď sa Pamela vyjadrila, že už nemieni byť otrokom krásy a neustále dokazovať dokonalosť začali jej tlieskať. Áno, veď prečo nie. Na ženy je vyvíjaný obrovský tlak aby vyzerali perfektne, že je príjemné vidieť akú filozofiu začala táto ikona raziť.

Kanadsko-americká modelka a herečka Pamela Anderson minulý týždeň na premiére svojho nového „The Last Showgirl“ na 20. filmovom festivale v švajčiarskom Zürichu opäť priťahovala pozornosť. V krásnej púdrovo ružovej róbe je to náramne svedčalo. Bola z nej nežná dáma akú nepoznáme. Tým, že sa celé roky držala Pamela Anderson výstrednosti, ktorá lavírovala na hrane vulgárnosti je toto jej nové ja, ktorému musíme tlieskať.

V GALÉRII SI POZRITE, AKO VYZERALA PAM NA FILMOVOM FESTIVALE

ANKETA
Súhlasíte, že to Pamele Anderson bez nánosov mejkapu pristane?

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
14. október 2024 14:27