Wim Hofarchív
StoryEditor

Exmanželka známeho otužilca Wima Hofa ho obvinila z týrania. Drsné slová na jeho adresu

01.10.2024, 12:07
Celebrity

Holanďan Wim Hof (65) ​​sa vo svete preslávil vďaka svojej revolučnej metóde meditácií a dýchacích cvičení, o ktorom napísla aj niekoľko kníh. Vďaka tým je schopný vydržať extrémne teploty, čo predviedol napríklad zimnými výstupmi do hôr, pri ktorých mal na sebe iba krátke nohavice. Pokoril napríklad aj Kilimandžáro. Teraz sa však nad guruom sebarozvoja začali sťahovať mračná. Bývalá partnerka ho obvinila z fyzického a sexuálneho týrania.

Obvinenia blondínky Caroline viedli k zastaveniu produkcie Hofova pripravovaného celovečerného filmu. Jeho bývalá partnerka Caroline Mc Kenna totiž odtajnila Hofove temné stránky. Podľa jej obvinení je známy otužilec násilnícky pijan, ktorý sa pekne nesprával ani k ich spoločnému synovi ani ku Carolininým deťom z predošlého manželstva. Všetko je z jeho strany údajne pre fanúšikov iba pretvárka.

image

Caroline Mc Kenna žila s Hofom trinásť rokov.

akm

Caroline Mc Kenna žila s Hofom trinásť rokov a majú spolu syna Noaha. Posledných jedenásť rokov sa ale nevideli a Noah nie je so svojím otcom v kontakte vôbec. Holandský denník Volksgrant uviedol, že rodina ľadového muža pozná iba ako agresívneho opilca s výbušnou povahou a bludnými predstavami o vlastnej dôležitosti. „Meno Wim Hof ​​pre nich znamená spomienky na dlhé roky agresie, násilia, ponižovania, manipulácie av prípade Caroline aj sexuálneho zneužívania,“ napísal denník.

Utajovaná pokuta

Podľa Caroline dostal v roku 2012 dokonca aj pokutu a 40 hodín verejnoprospešných prác za napadnutie jej syna. Mala si tiež nechať vystaviť dočasný zákaz približovania kvôli násiliu a údajným vyhrážkam smrťou. V minulosti jedna z Hofových partneriek spáchala samovraždu. Olaya, s ktorou má štyri deti, spáchala v roku 1995 samovraždu skokom z ôsmeho poschodia budovy.

Samotný Ľadový muž všetky obvinenia popiera. „Je očividné, že je na vojnovom chodníku a snaží sa všetko prekrútiť inak, než ako to naozaj bolo,“ povedal. „Caroline vždy vedela, ako sa mi dostať na kobylku,“ dodal. Podľa vlastných slov sa ale nikdy neuchýlil k žiadnej forme násilia.

Uznávaný vo svete

Wim Hof a jeho techniky si osvojili milióny ľudí o celom svete. Dôležité je podľa známeho otužilca nastavenie mysle. Ak človek zmenu dosiahnuť nechce, máčať sa v studenej vode mu nepomôže. Wim už v 17 rokoch prvýkrát pocítil nutkanie skočiť do ľadovej vody. Po smrti manželky Olayi, ktorá vyskočila z budovy vraj začal uvažovať nad tým, ako sa s tragédiou v mysli vyrovnať za pomoci chladu. Chcel dostať svoje telo a myseľ pod kontrolu pomocou ľadovej vody. Trvalo len niekoľko rokov, kým sa Wim Hof zlepšil natoľko, že začal lámať rekordy. Ako informuje portál Wim Hof Method, len v krátkych šortkách a v topánkach vyliezol na vrchol Kilimandžára, bosý zvládol arktický maratón a v kontajneri, ktorý bol naplnený ľadom, vydržal pokojne sedieť až 112 minút. Na konte má dvadsať svetových rekordov.

image

Wim Hof

archív
image

Wim Hof

awh
image

Wim Hof

awh
image

Wim Hof

awh
image

Wim Hof

awh
image

Wim Hof je známy otužilec a kouč.

awh
image

Caroline Mc Kenna žila s Hofom trinásť rokov.

akm

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
14. október 2024 14:46