Zuzana Kubovčíková Šebová.rtvs
StoryEditor

Zuzana Kubovčíková Šebová: Neuveríte, čo v mladosti predávala úspešná herečka

30.09.2024, 08:00
Celebrity

Zuzka Šebová (42) je známa herečka, ktorá sa pravidelne objavuje nielen v divadle, ale aj na televíznych obrazovkách. Začínala však s brigádami, ktoré sú povedzme tak trošku netradičné. Našťastie ju však kroky zaviedli práve k humoru.

Rodičia Zuzky Šebovej mali vždy rôzne biznis plány, do ktorých zapájali aj samotnú herečku. Skúseností nazbierala viac než dosť.

Žirafa

Zuzka Kubovčíková Šebová v rozhovore so Zuzanou Vačkovou priznala, že mala veľmi pestré detstvo, za ktoré je vďačná. Kým jej spolužiaci víkendy trávili na návštevách u príbuzných, ona bývala na koncertoch slávnych spevákov. No nielen to. Svojim rodičom pomáhala aj pri rôznych podnikateľských nápadoch. Azda najvtipnejší z nich je, že prevádzkovali nafukovaciu žirafu, na ktorej mohli deti skákať: „To bol jeden z takých tých podnikateľských nápadov ocinových. No a moja mamina, stavebná inžinierka, vlastne tam v poobedných hodinách a ja po škole, sme mali taký budík a tam päť minút sme odratúvali deťom a oni skackali.“ Aj vďaka tomu Zuzka získala istý nadhľad. A aj jej hranice toho čo je a čo už nie je normálne sú trošku posunuté. Zuzka prezradila aj to, že istý čas bývali v Senci a dokonca v stane. Aj tam ju rodičia zapriahli do práce: „Alebo si pamätám, že som v tom Senci, na kapote auta som predávala froté ponožky.“ Nuž, je možno ťažké si úspešnú herečku predstaviť v takýchto rolách. Tie na javisku či v rôznych televíznych projektoch jej svedčia na sto percent.

image

Zuzka Šebova je úspešná herečka.

Instagram/Zuzana Sebova
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
30. september 2024 08:02