Silvia Lakatošová sa ani po rokoch nemení.Instagram/Silvia Lakatosova
StoryEditor

Silvia Lakatošová venovala manželovi krásne slová. Iskra medzi nimi nevyprchala ani po osemnástich rokoch manželstva

27.09.2024, 08:00
Celebrity

Niekdajšej Miss Silvii Lakatošovej (49) je veru čo závidieť. Okrem úspešnej kariéry je to rozhodne jej rodina a manžel Pavol Chovanec (56), s ktorým má modelka 2 deti a okrem toho iskru, ktorá v dlhodobých vzťahoch veľakrát chýba. Pri príležitosti výročia svadby venovala Silviia svojmu manželovi dojímavé slová.

Pred osemnástimi rokmi povedala nádherná Silvia áno svojmu vyvolenému. Ako každý vzťah, aj ten ich zrejme prešiel mnohými skúškami. No láska aj napriek tomu zostala.

Krásne slová

Pri pohľade na fotografie spred osemnástich rokov určite nadobudnete pocit, že v prípade Silvie snáď musel zastať čas. Ani po rokoch Silvia nestratila na šarme a sexepíle. Práve naopak. Niekdajšia víťazka súťaže krásy sa aj dnes môže pýšiť nielen sexi krivkami, ale aj krásou. Pred pár dňami so svojim manželom, Pavlom Chovancom oslávili osemnáste výročie svadby. Silvia mu okrem krásneho videa, venovala aj pár dojímavých slov: „Tak, ako som prisahala pred Bohom, v dobrom aj v zlom, v šťastí i nešťastí, v zdraví i chorobe, asi sme si prešli všetkým, čo sa v živote môže pritrafiť. Bol to nádherný deň, plný emócii, priateľov, rodiny, taký, na ktorý nikdy nezabudnem. Ďakujem Pali, že si súčasťou mojej duše, mysle, že vďaka Tebe som, že môj život je naplnený láskou, múdrosťou, toleranciou. S veľkým rešpektom vzhliadam k Tebe a celým srdcom Ťa ľúbim a ďakujem za naše úžasne stvorenia, ktorým aj vďaka Tebe, môžem byť mamou. S láskou v srdci spomínam na našich kamošov, ktorí s nami oslávili náš deň D, a spomenuli si na nás z nebíčka. Milujme sa priatelia, nič viac za to nestojí.“

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. september 2024 08:02