Sharon Stone tvrdí, že single život si užíva a naplno sa venuje sebe.Profimedia
StoryEditor

Šťastné môžete byť aj bez partnerov. Tieto celebrity na single život nedajú dopustiť

26.09.2024, 11:00
Celebrity

Vzťahy sú nepochybne krásne, avšak šťastné môžete byť aj bez partnera. Nasvedčuje tomu aj niekoľko celebrít, ktoré si stoja za tým, že sú absolútne spokojné. Napriek tomu, že sú úplne single. Tvrdia, že šťastie je v nás a nie je závislé od druhých ľudí. Niektoré naopak prešli toľkými sklamaniami, že do ďalších sa jednoducho nechcú púšťať. Tieto dámy si single život užívajú naplno. A rozhodne im to pristane!

Niektoré dámy sú presvedčené o tom, že bez svojich polovičiek nie sú kompletné. Iné naopak tvrdia, že si svoj život dokážu plnohodnotne užívať bez akýchkoľvek záväzkov. Na nikoho sa neviažu, nikomu sa neprispôsobujú a žijú výhradne podľa vlastných pravidiel. Ich pohľad na svet má predsa len niečo do seba!

Dokonale šťastná Charlize Theron

Prvým príkladom na usporiadaný single život je juhoamerická filmová herečka, Charlize Theron. O svojom živote prezradila, že počas uplynulých piatich rokov nemala nijaký vzťah a dokonca nebola ani s nikým na rande! Jej odôvodnením je to, že sa chce venovať sama seba a svojej kariére. Dodala taktiež, že svoj život pokladá za výborný a bola by rada, keby to akceptovali aj ostatní. Často sa jej totiž stáva, že mnoho ľudí ju chce poučovať a hovorí jej, aby si niekoho našla. Ona však všetkých odbíja so slovami, že jej to takto úplne vyhovuje.

image

Charlize Theron tvrdí, že kariéra je pre ňu aktuálne dôležitejšia ako vzťahy.

IG/ Charlize Theron
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. september 2024 11:02