Sajfa je ostrieľaný a najmä žiadaný moderátor.Instagram/Sajfa
StoryEditor

Sajfa s rodinou odletel do Bruselu. Stane sa nakoniec skutočne ich druhým domovom

26.09.2024, 08:00
Celebrity

Moderátor Matej Sajfa Cifra (45) má na Slovensku rozbehnutú skvelú kariéru. Ani to mu však nebránilo, podporiť jeho manželku Veroniku Cifrovú Ostrihoňovú v jej ambíciách, ktoré ďaleko presahujú hranice nášho štátu. Vyzerá to tak, že rodina si čoskoro predsa len začne hľadať rodinné hniezdočko a to práve v meste, kde sídli Európsky parlament.

O tom, že sa rodina bude sťahovať sa špekuluje od chvíle, ako sa Veronika stala europoslankyňou.

Maximálna podpora

O Veronike je veľmi dobre známe, že je cieľavedomá a ambiciózna. Niekoľko rokov pôsobila ako redaktorka, napokon mala aj svoju vlastnú reláciu a v neposlednom rade talkshow, ktorá bola celá pod jej taktovkou. Jej ambície tu však ani zďaleka nekončili a tento rok sa rozhodla, že bude kandidovať v eurovoľbách. Tam sa napokon aj dostala. Obaja manželia vždy komunikovali, že rovnako ako Veronika, tak aj samotný moderátor sa významne podieľa na výchove ich spoločných potomkov, dcéry Sáry a syna Šimona. Možno aj vďaka Sajfovej maximálnej podpore sa Veronika mohla vrhnúť do rôznych projektov a nebyť len mamou na plný úväzok. Pre mnohé rodiny môže byť práve ich fungovanie inšpiráciou.

Konečne sa sťahujú?

Veronika absolvovala už niekoľko viac dňových ciest do Bruselu. Chvíle bez rodiny sú pre ňu ako mamu určite náročné. Aj preto je od začiatku v hre aj sťahovanie do mesta, kde Veronika teraz pôsobí. A zdá sa, že rodina si práve v týchto dňoch šla obzrieť miesto, kde budú nasledujúce roky bývať. Práve moderátor zverejnil fotografiu pred lietadlom a jeho komentár hovorí za všetko: „Ešte sa nesťahujeme, ale začíname ďalšiu zaujímavú kapitolu nášho rodinného života.“ 

image

Sara a Šimon.

Instagram/Sajfa
image

Cifrovci so synom Šimonom.

image

Rodina odletela do Bruselu.

Instagram/Matej Sajfa Cifra
image

Sajfa je manželke Veronike oporou.

Instagram/Matej Sajfa Cifra
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. september 2024 08:03