Väčšina účastníkov Love Island povedala, že sa im páčia brunetky.tv markíza
StoryEditor

Títo muži zo zaláskovanej reality šou prezradili, aké ženy im imponujú. Dokonca prevažujú brunetky

24.09.2024, 12:50
Celebrity

Do Casa Amor v šou Love Island zamierili noví bombshelli Michal, Johny, Dejv, Maťo a Nathan a hneď medzi sebou začali preberať svoje preferencie. Zhodli sa, že väčšinou preferujú brunetky. Nathan na rovinu povedal, že si do vily prišiel pre Domi.

Do Casa Amor zamierili noví bombshelli Michal, Johny, Dejv, Maťo a Nathan a hneď medzi sebou začali preberať svoje preferencie. Zhodli sa, že väčšinou preferujú brunetky. Nathan na rovinu povedal, že si do vily prišiel pre Domi.

 

Nathan (29)

Nathana fanúšikom Love Islandu netreba príliš predstavovať, lásku skúšal hľadať v prvej sérii našej šou. Doteraz však nenarazil na tú pravú. Rozhodol sa preto prísť znova do Love Islandu a mať druhú šancu na lásku. Nathan je aktuálne päť mesiacov single a rozhodol sa to zmeniť. Najviac sa teší na vilu, ktorú samozrejme pozná a tiež na dievčatá, ktoré sa bude snažiť spoznávať.

image

Nathan

tv markíza

Michal (26)

Michal je podnikateľ, ktorý pochádza z Českej Lípy. Vo voľnom čase chodí rád na prechádzky, cvičí na hrazdách a chodí von s kamarátmi. Má rád šialenosti. Raz dokonca aj prespal v skrini obchodného domu s nábytkom. Za celý svoj život mal dva vážne vzťahy. Oba trvali tri roky. Nemá rád, keď žena škaredo nadáva. Páčia sa mu snedšie typy a má slabosť pre očné linky. Povedal o sebe, že má dobré srdce a je šialený.

image

V Casa Amor bude ešte horúco.

tv markíza

Johny (27)

Johny podniká v oblasti kultúry. Pochádza z Třebíča, ale už dva roky žije v Prahe. Jeho práca je jeho najväčším koníčkom. Okrem toho má rád korčuľovanie, cestovanie a rád skúša nové veci. Má slabosť pre brunety a ako prvé si všimne úsmev a zuby. U žien mu prekážajú vulgarizmy a nemá rád žiarlivosť. Za svoj život mal tri vážne vzťahy. Je ukecaný, úprimný, srdečný, spoľahlivý a vtipný.

 

Dejv (25)

Dejv je športovec, ktorý pochádza z Hradce Králové, ale žije v Prahe. Zranenie oboch Achillových šliach a rekonvalescencia boli natoľko náročné, že so športom musel skončiť. Páčia sa mu vysoké brunetky s hnedými očami. Jeho partnerka by mala byť zábavná, dobrá a inteligentná. Nemá rád žiarlivosť. V živote mal iba jeden vážny vzťah. Sám seba popisuje ako trpezlivého, chápajúceho a komunikatívneho.

 

Maťo (28)

Maťo pochádza z Bratislavy. Medzi jeho koníčky patrí napríklad cyklistika, snowboard, cvičenie a atletika. Má rád všetky typy žien, ale páčia sa mu blondínky, ktoré majú vlasy vyblednuté od slnka, snedú pleť a modré oči. Jeho partnerka by si mala byť vedomá svojich kvalít a byť sebavedomá. Nemá rád, keď žena potrebuje príliš veľa obdivu zvonku. V živote mal jeden vážny vzťah, ktorý trval necelých päť rokov. Je spontánny a prirodzený flegmatik.

image

V Casa Amor bude ešte horúco.

tv markíza

 

Vo vile sa medzitým chlapci rozprávali o dievčatách a špekulovali, kto na nich bude v Casa Amor čakať. Dano sa následne bavil s Pavlem a hovoril mu, že dúfa, že vo vile tiež ešte stretne tú pravú. Pavel priznal, že ho na dievčatách zaujmú „oči ako pri šelme“. Dievčatá následne dorazili do Casy Amor a privítali sa s novými chlapcami pri spoločnom prípitku. Ema prejavila záujem o Michala a Dejva, zatiaľ čo Nathan otvorene priznal, že Domi je presne jeho typ. Nathan dokonca hovorí Domi, že keby vo vile nebola, nemal by záujem do Casy vôbec ísť. Veľký dojem na chlapcov urobila aj Yeni. Zábava pokračovala divokou hrou plnou výziev. Úlohy zahŕňali všetko, od sexi tancov až po bozky, alebo body shoty, ktoré mali rozprúdiť atmosféru. Zdá sa, že v tejto vile bude ešte poriadne horúco.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. september 2024 12:50