Eva prezradila, aká choroba prekazila pokus o umelé oplodnenie.Instagram/Eva Cifrova
StoryEditor

Modelka Eva Cifrová po neúspešnom umelom oplodnení: Prekazila to choroba

23.09.2024, 15:00
Celebrity

Modelka Eva Cifrová (41) sa netají tým, že deti sú jej najväčším snom. Pred rokom sa jej narodila prvá dcérka, dnes túži po ďalšom dieťati. Nie je to však také jednoduché, ako by si krásna blondína predstavovala. Nedávno bola na umelom oplodnení. To sa však zo zdravotných dôvodov nepodarilo. Svojím fanúšikom na internete prezradila, kde bol problém a ako plánuje postupovať.

Krásnej Eve Cifrovej sa minulý rok narodila prvá dcérka, Elaya. Modelka na svojich sociálnych sieťach o veciach hovorí na rovinu. Úprimne priznala aj to, že pred rokom podstúpila prvé umelé oplodnenie. Podarilo sa, a ona od vtedy jasá šťastím. Nejaké to obdobie prešlo a dnes túži po ďalšom dieťati.

Vedela, že to nie je dobré

Po svojich vlastných skúsenostiach vie, že cesta za vysnívaným potomkom nie je jednoduchá. S obavami a zároveň aj s  veľkou nádejou sa vybrala na ďalší zákrok. Tento krát však výsledok prekazila choroba!

„V ten deň, kedy bol vklad, som dostala silnú virózu. Nielen ja, ale všetci v dome. A bohužiaľ, som na tom bola naozaj, že zle. Na druhý deň som mala horúčky 38,5, a to už bolo po znížení horúčky tabletkami. Takže som vedela, že toto nie je dobré,“ priznala blondína s obavami.

Eva sa prirodzene zľakla  a vôbec nevedela, ako v takejto situácií reagovať. Zatelefonovala preto svojmu doktorovi, ktorý prišiel s okamžitým vyjadrením.

Tento krát neúspešne

,,Volala som aj doktorovi, ktorý povedal, že ten stav, v ktorom sa nachádzam, nám znižuje šancu uhniezdenia embrya. Aj sa tak stalo, neuhniezdilo sa. Nevadí, nič sa nedeje, pretože ideme do ďalšieho vkladu už hneď, ako sa bude dať, to znamená o necelý mesiac," zverila sa na Instagrame. Znamená to, že ešte v priebehu tohto mesiaca by mala ísť šťastie skúsiť znova. To, či tento krát úspešne zatiaľ nikto povedať nevie. Eva priznala aj to, že je naozaj rada, že tento krát sa ich pokus nepodaril. A na svoje vyhlásenie má aj adekvátny dôvod.

„Budem dúfať, že už tento vklad sa podarí, že budem zdravá a všetko bude v poriadku. Poviem vám úprimne, ja som aj rada, že sa to embryo neuhniezdilo, pretože ja som sa bála, že by bolo nejak poškodené, že sa uhniezdi a potom ho poškodí ten môj zdravotný stav," povedala otvorene na svojom instagrame.

Veríme, že ďalšie razy budú pre Evu o niečo príjemnejšie. Držíme jej palce a dúfame, že sa jej podarí dosiahnuť presne to, čo si predstavuje.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. september 2024 15:02