Barbora Chlebcová.Instagram/Barbora Chlebcova
StoryEditor

Trapas markizáckej herečky priamo za mikrofónom. Hanba, na ktorú zrejme nikdy nezabudne

22.09.2024, 14:00
Celebrity

Herečka Barbora Chlebcová (37) momentálne hviezdi v markizáckom seriáli Dunaj. Postava Terezy jej dokonale sadla a aj napriek tomu, že má negatívny charakter, okamžite si najmä vďaka svojim hereckým výkonom získala priazeň fanúšikov. Toto však ani zďaleka nie je jediný Barborin chlebíček. V šoubiznise je už od detstva a to, čo počas kariéry zažila vás skutočne prekvapí.

Barbora svoj hlas pravidelne prepožičiava rôznym filmovým či seriálovým postavám. Dabingu sa venuje už od detstva. Aj preto patrí v tejto oblasti k špičkovým dabingovým herečkám.

Láska spoza mikrofónu

Barbora v rozhovore s Lenkou Debnárovou v podcaste V slovenskom znení prezradila to, čo o nej mnohí ani netušili. Napríklad, že so svojim partnerom Tomášom Horváthom, s ktorým má herečka svojho druhorodeného syna, sa dala dokopy práve vďaka telenovele, ktorú spolu dabovali. Niekoľko mesiacov to dokonca tajili aj pred kolegami: „Tak sa to nejako udialo. Bývali sme v jednej mestskej časti, išli sme spolu na pivo a už sa neodsťahoval.“ Keď pár vyšiel s pravdou von, všetci boli šokovaní. Barbora však toto obdobie považuje nielen za veľmi pekné, ale aj vzrušujúce: „Bolo to super v tom štúdiu, tie dotyky...“ To je jedna z tých krajších situácii, na ktoré známa herečka spomína. Stalo sa jej však aj niečo, na čo by možno radšej zabudla.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
22. september 2024 14:02