MMA zápasník Gábor Boráros tvoril pár s fitnesskou Monikou Jákliovou.Archív/ Mafra
StoryEditor

Oficiálny rozchod populárnej dvojice? Známa blondína už má nového nápadníka

18.09.2024, 11:00
Celebrity

Hovorí sa, že dvakrát do tej istej rieky nevstúpiš. Avšak niektoré páry to tak urobili a nedopadlo to podľa ich predstáv. Dôkazom toho je vzťah MMA zápasníka Gábora Borárosa (32) a fitnessky Moniky Jákliovej (30). Majú za sebou bujné obdobie, napriek ktorému sa dali opäť dohromady. Dnes to však vyzerá tak, že aj týmto časom je koniec. Dvojica už údajne pár netvorí a Monika má dokonca nového nápadníka!

Nie je tajomstvom, že vzťah úspešného bojovníka a sexi influencerky už dávnejšie poriadne škrípal. Partneri majú spolu dokonca dcéru, Zoru.

Začalo to neverou

Predtým, ako sa ich dcéra narodila, všetko u nich doma vyzeralo v najlepšom poriadku. V roku 2022 sa však v tejto zdanlivo dokonalej dvojici prevalila nevera. Gábor údajne Monike zahýbal a to počas toho, ako bola v pôrodnici!

Keď sa blondína túto informáciu dozvedela, okamžite išli od seba. Po niekoľkých týždňoch krízového obdobia sa však rozhodli svojmu vzťahu dať ešte jednu šancu. Vrátili sa naspäť do starých koľají, vyzeralo to tak, že už minimálne navždy. Monika o svojich pocitoch a o tom, ako to medzi nimi naozaj bolo, hovorí naozaj bez servítky. Svojim sledovateľom o tejto téme dokonca napísala niekoľko slov, aby mnoho otázok uviedla na správnu mieru. Nepriamo ich adresovala aj dáme, s ktorou ju Gábor podvádzal.

„Trvalo nejakú dobu, kým sme obaja pochopili, že jej ide len o jedno, zviditeľniť sa v médiách. Vďaka nám jej pribudlo 4 000 followerov, ale aj vďaka mne sa dozvie celý svet, aká je úplná pravda. Áno, mali pomer niekoľko týždňov, to je   jednoducho nepopierateľný fakt. Bolelo ma to veľmi, ale dokázali sme si to s Gáborom vydiskutovať, ale ako som neskôr zistila, celý život nerobila nič iné, len rozbíjala rodiny aby z toho profitovala. Táto žena sa neštíti ničoho,“ povedala na rovinu influencerka.

Avšak situácia sa po nejakom čase opäť zmenila. Na prvý pohľad idylická rodinka to má v realite úplne naopak. Internetom začali kolovať informácie o tom, že už spolu nie sú. Monika na sociálnej sieti nenápadne prezradila aj to, že má nového nápadníka!  

Koniec jedného, začiatok druhého

Na internete sa hovorí, že fitnesska tvorí pár s pánom, ktoré všetci veľmi dobre poznajú. Údajne má ísť o barbera, Andreja Križana. Verejnosť ho pozná najmä kvôli jeho bývalému vzťahu s kamarátkou Zuzany Plačkovej. Chodil so Žanetou Ladičovou, známou ako Perlou Mozambiku. Žaneta už je pre neho minulosťou, dnes sa o niečo viac venuje Monike.

Prezradila ich sociálna sieť

Možno sa pýtate, ako fanúšikovia na takéto okolnosti vôbec prišli? Odpoveď je úplne jednoduchá. Známi influenceri sa prezradili sami, a to pomocou príbehov na instagrame.  Najprv Adrián zverejnil video, na ktorom vidno ženskú ruku s výraznými prsteňmi. Na tomto by nebolo nič zvláštne, keby presne také isté nenosí Monika! Po tomto príbehu nasledoval ďalší, ešte o niečo okatejší. Barber sa pochválil veľkou kyticou ružových ruží, ktoré by rozhodne chcela dostať každá dáma. Presne také isté napokon vo svojom príbehu zverejnila aj fitnesska. Je viac než jasné, že ide o identické kvety. Z čoho vyplýva, že ich nemohla dostať od nikoho iného ako od samotného Adriána. 

image

Barber Adrián zverejnil video, na ktorom fanúšikovia spoznali Monikine prstene.

IG/ Ak.the.b
image

Adrián dal na svoj príbeh kyticu ružových ruží.

image

O pár hodín neskôr, úplne rovnaké ruže zverejnila aj Monika.

To, či sú oficiálne spolu zatiaľ potvrdiť nemôžeme. Nateraz môžeme len čakať na nové aktuality a veriť, že to dvojici vydrží.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. september 2024 11:02