Dominika Mirgová a Peter už viac ako rok netvoria pár.Profimedia
StoryEditor

Mirgovej ex žiari po boku novej ženy. Tá, čo ho stála rozvod je už minulosťou

12.09.2024, 10:47
Celebrity

Jedna láska skončila, druhá sa začína. Rovnako to vníma aj ex partner speváčky Dominiky Mirgovej (32). Bývalý futbalista, Peter Zvolenský (32) aktuálne otvoril srdce novej láske. Manželstvo s talentovanou speváčkou skrachovalo kvôli jednej žene, dnes už je po jeho boku druhá. To, či je to konečne tá pravá môžeme zatiaľ len odhadovať.

Krásna a šikovná speváčka Dominika Mirgová je už viac ako rok rozvedená s bývalým futbalistom Petrom Zvolenským. Isté obdobie spolu dokonca vychovávali ich syna Peťka, dnes na to Dominika zostala sama.

Vo vzťahoch sa mu nedarí

Aj keď Peter mal šťastie v práci, vo vzťahoch sa na neho zatiaľ neusmialo. V roku 2015 sa zosobášil so speváčkou, ktorá vtedy mala len dvadsaťtri rokov. Po niekoľkých rokoch obaja priznali, že to v ich vzťahu už viac nefunguje. Dôvodom definitívneho krachu bola nevera. Športovec zahorel láskou k mladej Kláre, avšak ani toto vzplanutie nebolo dlhodobé. Po krátkom čase sa rozišli a každý z nich sa vydal na vlastnú cestu.

Vyzerá to tak, že za Klárou, kvôli ktorej skončilo jeho prvé manželstvo, dlho nesmútil. Začiatkom mája sa začalo šepkať o tom, že Zvolenský sa objavuje po boku brunety, s ktorou sa dokonca chválil na instagrame. Tento vzťah skončil ešte o niečo rýchlejšie ako začal. Dvojica sa rozišla a Peter v hľadaní svojej osudovej dámy pokračuje ďalej.

Bude z toho ďalšia láska?

Aktuálne to vyzerá tak, že je opäť zamilovaný. Prezradila ho sociálna sieť TikTok a taktiež jeho sympatická blondína Patrícia.

Na internete totižto zverejnila spoločné video, z ktorého žiarila obrovská láska. Objatia, bozky, vášeň a samozrejme, nechýbali slová ako láska či pár. Video sprevádzalo niekoľko komentárov, jeden z nich napísal aj samotný Peter. Svojej novej kráske tam adresoval zamilovaného smajlíka. A to už naozaj o niečom svedčí!

Pobúrení sledovatelia

Okrem jeho prejavu sa k videu začali vyjadrovať aj tisíce pobúrených sledovateľov. Niektorí začali jeho novú krásku prirovnávať k Dominike, na ktorú sa údajne poriadne podobá. Iní neskrývali svoje znechutenie. Napísali, že sú z jeho ďalšieho vzťahu šokovaní a pobúrení. Viac o tomto páriku zatiaľ nevieme. Predpokladáme, že svoje súkromie si práve po tomto videu začnú naozaj prísne strážiť.

A čo Dominika?

Mnoho ľudí sa pýta, ako sa to reaguje jeho ex manželka, Dominika. Zatiaľ sa k tejto situácií nijako nevyjadrila a vyzerá to tak, že sa aj napriek okolnostiam snaží žiť šťastne.  Momentálne je sama a podľa jej slov, žiadny vzťah ani nehľadá. Na sto percent sa chce venovať svojmu synovi, Peťkovi. Spolu s Petrom sa zhodli na tom, že práve kvôli nemu by bolo vhodné, aby spolu vychádzali dobre. Správajú sa k sebe úctivo a dokonca spolu aj trávia nejaký ten čas. Každý si žije svojím vlastným životom, avšak ich syn je pre oboch prioritou. Vyzerá to tak, že v tejto sfére obaja vedia, čo robia.

„Áno, trávime spolu čas, sme rodičia, venujeme Peťkovi veľa spoločných chvíľ a som za to moc vďačná,“ uviedla Dominika na sociálnej sieti. Dokonca syna na začiatku septembra spolu odprevadili do školy, kde nastúpil už do štvrtého ročníka.

Veríme, že obaja nájdu svoje šťastie, aj keď spolu sa aj im to už asi nepodarí.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. september 2024 23:18