Fero Joke sa predvedie ako dídžej.Profimedia
StoryEditor

Fero Joke rozbieha novú aktivitu. Uvidíte ho za dídžejským pultom a takúto má prezývku!

10.09.2024, 11:30
Celebrity

František Košarišťan (34) alias Fero Joke sa nebráni žiadnej zábave a tak sa tentokrát rozhodol skúsiť niečo nové. Či hostia zostanú, alebo budú odchádzať ukáže jeho hudobný vkus.

Fero Joke je populárny komik, príležitostný herec, ale najmä úspech žne v reklamnom biznise. Okrem toho patrí k tým, ktorý sa hrdo hlásia k homosexuálnej komunite a nemal problém hovoriť ani o svojom partnerskom živote. Dokonca, keď na plné ústa povedal, ako to je a že sa nemieni viac pretvarovať na dedine, kde býval si našiel kopu nenávistných odkazov, až ho to donútilo sa z jeho malého domčeka pri Bratislave odsťahovať do bytu.

Má však malú predzáhradku, lebo starostlivosť o záhradu ho vždy bavila a aby mala jeho Ťapka, milovaný psík aj kam vybehnúť. Fero sa najnovšie nechal nahovoriť stať sa dídžejom. V známom undergroudobvom klube bude hrať hity, ktoré sám vyberie.

image

Fero Joke pred dvanástimi rokmi.

ars

Teraz sa vracia späť, už ako vážna dídžejka Maja. V piatok bude Fero hrať svoj šláger set o 23.00 v Šafko Klube. Reakcie na sociálnych sieťach určite nenechajú na seba dlho čakať.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. október 2024 15:32