Dominika Kavaschová čaká druhé dieťa.archív
StoryEditor

Herečka Dominika Kavaschová odkryla sladké tajomstvo. Čo bude s jej kariérou?

10.09.2024, 09:23
Celebrity

Úspešná slovenská herečka Dominika Kavaschová (35) ktorá si síce už nejaký ten rok dáva od kamier pauzu má obrovský dôvod na radosť. K malej dcérke Maii (3) pribudne súrodenec. Len včera totiž brunetka oznámila, že sa už čoskoro spolu s partnerom Danielom Fisherom (37) stanú dvojnásobnými rodičmi.

Bruško sa jej už nepodarilo viac skrývať. Dominika Kavaschová a jej priateľ, herec Daniel Fisher sa stanú dvojnásobnými rodičmi. Sympatická herečka oznámila, že je v radostnom očakávaní. Dvojica tvorí harmonický pár už niekoľko rokov a s láskou vychováva svoju spoločnú dcérku Maiu, ku ktorej čoskoro pribudne braček alebo sestrička.

Keďže mi už píšu novinári, tak vám oznamujem, že som tehu. Preto som bola celé leto totálne neaktívna na Instagrame. A kde inde vám to dať vedieť, ako takto s mojimi naj mamkami. Sme na začiatku štvrtého mesiaca, je to krehké, citlivé, veď to poznáme. Držte palce, celé leto bolo žalúdkovo náročné, ale už bude hádam lepšie,“ uviedla šťastná Dominika.

Brunetka sa pred viac ako tromi rokmi stiahla z televíznych obrazoviek a rozhodla sa venovať rodine, živiteľ sa tak stal jej partner. Ak odhliadneme od jej influencersksých príjmoch. Dominina Kavaschová sa kvôli druhému bábätku asi tak skoro pred kamery nevráti. Čas popri dcére zatiaľ venuje písaniu scenára. O čom bude si zatiaľ necháva pre seba. 

Do domácej kasy nepochybne prispieva jej partner, ktorý je nie len obsadzovaný herec, ale dlhodobo sa ukazuje v reklamnom spote pre súkromnú banku. A v týchto sférach lietajú ťažké prachy. 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
10. september 2024 09:55