Anna Polívková s manželom Giuseppem.​Profimedia - Standardis
StoryEditor

Herečka Anna Polívková je vydatá! O vzťahu mlčala až v sobotu mala tajnú svadbu

09.09.2024, 09:47
Celebrity

Herečka Anna Polívková (45) si svoje súkromie prísne stráži. Tento krát sa jej to však nepodarilo, a k verejnosti sa dostala informácia, že už je z nej vydatá žena. Túto sobotu sa totiž tajne zosobášila! Za muža si vzala Taliana a svoju lásku spečatili na brehu Jadranského mora.

image

Anna s otcom, slávnym hercom Bolkom Polívkom.

Profimedia - Standardni obsah

Niektoré známe osobnosti po veľkej sláve a mediálnej pozornosti ani najmenej netúžia. Rovnako to je aj v prípade sympatickej herečky Anny. Na seba a svoju rodinu si dáva prísny pozor a za nijakých okolností nedopustí, aby ľudia vedeli viac ako sama uzná za vhodné. V tomto prípade však niekoľko tajných faktov uniklo.

Očividne randia už dlho

Talentovanej dcére Bolka Polívku sa dlho darilo tajiť, že s niekým čo i len randí. Aktuálne vysvitlo, že ide o  Giuseppeho Male, ktorý vraj pochádza z talianskeho juhu a v Čechách pôsobí od roku 2019 ako obchodný manažér pivovaru. Na verejnosti sa s ním objavila už pred rokmi. Avšak vtedy ako zamilovaný pár vôbec nevyzerali a herečka ho dokonca predstavila ako kamaráta. Až tento rok na filmovom festivale v Karlových Varoch bolo jasné, že majú k sebe blízko. Napriek tomu, že k sebe prejavili sympatie, o svadbe nik netušil.

Taliansko, more a láska

Romantický sobáš sa konal v sobotu v slnečnom Taliansku, neďaleko historického mesta Bari. Herečka vsadila na prirodzenosť a jej tradičnú, jemnosť. Vlasy jej zdobil zapletený vrkoč a biele šaty doplnila kvetmi v pastelových farbách. Niet pochýb o tom, že tento deň si užila naozaj stopercentne. Vyzerala šťastne a po boku svojej lásky absolútne žiarila.

Na svadbe sa samozrejme zúčastnil aj jej otec. Taktiež si spoločne užili aj pred svadobný večer, vyzeralo to tak, že sa bavili naozaj výborne.

A čo ďalej?

Mnoho ľudí zaujíma, či sa Anna bude chcieť posunúť ešte ďalej a založiť si vlastnú rodinu. Ona na takéto otázky odpovedá absolútne vyrovnane a diplomaticky. Tvrdí, že zatiaľ nevie čo osud prinesie, spoločne si počkajú na akékoľvek zmeny.

,,Nechcem to rozhodovať za osud, uvidíme, čo príde. Už teraz deti okolo seba mám, či už súrodenca alebo synovca. Zbožňujú ma a ja ich nemusím vychovávať. Rozdivočené ich potom vždy vrátim rodičom. Byť sestra alebo teta je tiež výborná rola,“ povedala s nadhľadom umelkyňa.

 

Čo ďalej Anne život prinesie, zatiaľ povedať nevieme. S určitosťou však môžeme tvrdiť, že  im obom držíme palce. Veríme, že budú šťastní a vychutnajú si spoločné chvíle podľa predstáv

GUISEPPE A ANNA POLÍVKOVÁ SI UŽ POVADALI SVOJE ÁNO

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
09. september 2024 09:56