Filip svoju polovičku obdaroval netradičným prsteňom.Instagram/Bianka Rumanova
StoryEditor

Bude svadba! Známa Slovenska povedala áno svojmu dlhoročnému priateľovi!

07.09.2024, 14:00
Celebrity

Môžu začať plánovať svadbu. Jeden z najobľúbenejších párov slovenského šoubiznisu sa zasnúbil! Bianka Rumanová a jej partner Filip Jovanovič, známy ako Jovinečko si momentálne užívajú dovolenku v ďalekom Japonsku. A práve tento výlet bude pre oboch z nich nezabudnuteľný.

Filip a Bianka tvoria stabilný pár už niekoľko rokov. Preto zrejme nikoho neprekvapilo, že známy zabávač pokľakol pred svoju polovičku. Získal si ju nielen samotným činom, ale aj miestom, ktoré pre túto obrovskú udalosť vybral.

Dovolenka trochu inak

Bianka a Filip pred pár dňami odleteli na niekoľkotýždňový výlet do Japonska. Známa influencerka však ani netušila, čo tam pre ňu jej dlhoročný partner chystá. Filip sa rozhodol Bianku požiadať o ruku na posvätnom mieste Fušimi Inari-taiša. Práve toto miesto patrí k jej obľúbeným. Slovenka sa touto správou pochválila aj na internete: „I SAID FUCKIN YEEEESSSS !!!!! Nemám ešte slov. Ďakujeme za gratulácie.“ Pár slov dokonca povedala aj k netradičnému zásnubnému prsteňu: „What a ring smaragd a diamanty. Jovinečko si viac, než som si kedy koho a čo želala a tento prstienok je len pekné,,podpísanie” toho. O ROK SVADBA !!!! BUDE MAĎARSKO BALKÁNSKY BAŠAVEL V RODINNOM KRUHU. Som šťastná. Hviezdy dnes svietia pre nás.“ Zároveň pridala komentár, z ktorého je jasné, že má za sebou zrejme vzťahy, ktoré jej viac brali, než dávali: „Baby neuspokojte sa s toxickým vzťahom kedy vám mnoho vecí na partnerovi vadí. Sú muži, ktorí budú šťastní a hrdí za to, že vás majú a sú aj úspešní, láskaví, štedrí a vychovaní. Volá sa to manifestácia a ja vám možno niekedy poviem ako na to...“

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
07. september 2024 14:02