Vladislav Plevčík priznal, že aktuálne prežíva jedno z najkrajších období jeho života.Archív/ Mafra
StoryEditor

Plevčík po rozchode s Dubayovou prežíva obrovské šťastie. Pripravuje sa na najväčšiu rolu svojho života

08.09.2024, 12:00
Celebrity

O Petre Dubayovej (26) sa v poslednej dobe hovorí celkom často. Mladej herečke sa podarilo presadiť v obľúbenom televíznom seriáli, v pracovnom živote sa jej preto bezchybne darí. V tom milostnom je to už o niečo komplikovanejšie. Ešte donedávna tvorila zamilovaný pár s hercom Vladislavom Plevčíkom (31). Dnes už spolu nie sú, avšak vyzerá to tak, že jemu sa vodí viac než výborne. Aktuálne prežíva jedno z najkrajších období svojho života. Hovorí sa dokonca aj to, že sa mu podarilo získať hereckú rolu jeho života!

Mnoho ľudí očakávalo, že po bolestivom rozchode bude smútiť a utápať sa v spomienkach. Realita je však úplne iná. Talentovaný a sympatický herec, Vladislav Plevčík, si svoj život užíva naplno. Vyzerá to tak, že aktuálne ku svojej spokojnosti nijakú dámu nepotrebuje.

Nemohol tomu uveriť

Tvorcovia aktuálne začali pracovať na veľkolepom filme o hudobnej hviezde, Karolovi Duchoňovi. Vlado mal veľké šťastie a vďaka svojej charizme a talentu, sa mu podarilo získať hlavnú rolu. V snímke bude stvárňovať speváckeho velikána, čo už rozhodne stojí za pochvalu! Vo svete šoubiznisu sa dokonca šepká, že získal zrejme najväčšiu rolu svojho života.

Podľa jeho slov bolo ťažké uveriť tomu, že získal takúto úlohu. Niekoľko minút neveril, že toto sa deje práve jemu!  

,,Chvíľu som musel predýchať, porozmýšľal som či náhodou nespím. Išiel som sa prejsť a potom som si uvedomil, čo sa udialo. Okamžite som začal cítiť veľkú zodpovednosť,“ povedal Vlado s nadšením, pre televíziu Markíza.

Najťažšia pieseň na svete

Slovenský umelec však priznáva aj to, že skladby jedného z najväčších slovenských spevákov ani náhodou nie sú jednoduché. Napriek tomu, že v speve je skúsený, dávajú mu poriadne zabrať. Priznal aj to, ktorá pieseň bola pre neho absolútne najťažším orieškom.

,,Mám ťa rád, to je najťažšia pieseň na svete. Tak ako ju milujem, tak mám pred ňou rešpekt,“ povedal herec tým, že rovnako ako sa snaží pochopiť Duchoňove piesne, snaží sa porozumieť aj jemu samému. Nie vždy to je pre neho jednoduché. Je verejne známe, že spevák mal komplikované skladby a taktiež aj povahu.

,,Duchoň bol nepredpokladateľný. Užíval si každú sekundu jeho života, nechystal si niektoré gestá ani pohľady. Tým, že máme dostupné videá z jeho vystúpení, hľadal som tam nejaký kľúč. Ale on čokoľvek čo urobil vyzeralo dobre, pretože to bolo zo srdca. Toto som si najviac musel odpozerať. Nemá to vzorec, je to iba život,“ dodal spokojne Vlado.

Týmto doslova žije!

Šikovný slovenský herec vyzerá aktuálne tak, že jeho práca a dni, ktoré žije ho naozaj napĺňajú. Užíva si každú sekundu svojej práce. Premýšľať nad rozchodom, ktorý prežil mu očividne ani nenapadne. Médiám dokonca priznal aj to, že aktuálne prežíva jedno z najkrajších období jeho života.

,,Je to najkrajšia vec, akú som kedy v živote v umení robil. Vlastne celé toto obdobie sprevádzajú ohromní ľudia. Vzájomne sa prekvapujeme, tvoríme, mlčíme a rozprávame sa. Žijem týmto!“

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. september 2024 16:15