Lea už nejaký čas moderuje na Európe 2.IG/ Lea Danis
StoryEditor

Od modelingu až za mikrofón. Známa moderátorka priznala, čo jej na médiách príde nechutné a čo jej zničilo psychiku

05.09.2024, 13:00
Celebrity

Žijeme v dobe, kedy na sociálne siete môžeme pridať úplne čokoľvek. Bez ohľadu na to, či to je pravda alebo nie. Ak sa rozhodneme uverejniť vysmiate fotky, nikto nezistí, že v hĺbke duše šťastní nie sme. Podobne to vníma aj moderátorka Európy 2, Lea Daniš (36). Tvrdí, že Instagram ani najmenej neodráža skutočnú realitu. V minulosti sa venovala aj modelingu. Úprimne prezradila, čo bolo na jej predchádzajúcej práci najťažšie a čo by za nijakých okolností nechcela vrátiť.

Lea Daniš sa venuje moderovaniu už nejaký ten čas. Podľa jej slov je to perfektná práca a aktuálne by ju nemenila za nič na svete. Okrem práce ju však oveľa viac zamestnáva jej rodina. Je na materskej dovolenke, plnohodnotne sa teda snaží tráviť čas aj so svojím synčekom.

Svoju prácu miluje

Moderátorka zaspomínala na časy, kedy v známom rádiu začínala. Priznala, že ju prijali už ako tehotnú. Venovala sa preto moderovaniu cez víkendy a dokonca ešte týždeň pred pôrodom sa jej podarilo uviesť poslednú show! Tak toto naozaj stojí za spomenutie! Po pol roku domáceho pobytu zistila, že jej mikrofón pomaly, ale isto začína chýbať. Aktuálne preto pracuje výhradne cez víkendy a cez týždeň sa venuje rodine.

Mnoho ľudí sa jej pýta, ako zvláda skoré vstávanie ešte aj počas víkendu. Ona s nadhľadom tvrdí, že s tým nemá problém, pretože má dieťa a je na vstávanie úplne zvyknutá. Nad vodou ju drží aj jej milovaná hudba, rádio jednoducho miluje.

Toto je nechutné!

Aktuálne sa okrem vysielacích víkendov začala venovať aj novému projektu. Rozbieha reláciu, v ktorej si pozýva známych hostí zo sociálnych médií. Zaujíma sa najmä o takých, ktorí si prešli neľahkými problémami. Tvrdí, že rozprávať by sme mali aj o vážnych témach. V nijakom prípade by sme si z nich nemali uťahovať a mali by sme sa snažiť dať druhým pocit, že vo svojich trápeniach nie sú sami.

,,Keď už novinári idú po mentálnych problémoch a robia si z toho srandu, tak to je nechutné,“ povedala na rovinu v relácií Bekimovo horúce kreslo na Európe 2.

Internet nie je realita

Internetovej sfére sa venuje už nejaký ten čas, preto má na ňu striktne vyhradený názor. Má pocit, že ľudia často krát neuverejňujú ich reálny život, ale len to, čo chcú aby druhí videli.

,,Ľudia, ktorí na sociálnych sieťach vyzerajú šťastní, aj tak riešia niečo iné. Chcem, aby sa všetci ľudia cítili, že vo svojich problémoch nie sú sami,“ povedala moderátorka s tým, že sa jej páči keď sa akékoľvek problémy hovoria na rovinu a úprimne, aj keď ona sama má s tým problém.

,,Ja sa to učím, verím, že aj cez podcast sa viac otvorím. Mám problém ukázať takú tú zraniteľnosť. Vždy som bola na pekné veci, som estetická. To, čo je zlé si vyriešim sama v sebe. Teraz je autentickejšia doba, proste sa to učím. Ak sa stretnem s tým, že hostia hovoria o probléme, ktorým som riešila, priznám to. Poviem, že niečím podobným som si prešla aj ja,“ dodala Lea.

Sympatická moderátorka sa svojej aktuálnej profesii nevenovala odjakživa. Niekoľko rokov dozadu jej dni vypĺňal modeling. S odstupom času môže povedať, že zažila mnoho prínosných skúseností. Prežila si však aj také, ku ktorým by sa za nijakých okolností nechcela vrátiť.

Slušné peniaze, ale zničená psychika

Keď mala dvadsaťtri rokov, podarilo sa jej dostať do Číny, čo bol tak povediac začiatok jej kariéry. Neskôr sa dostala do Anglicka, Turecka a následne zakotvila na Srí Lanke. Podarilo sa jej tam získať právu na trvalo a strávila tam celý rok. Ako sa s odstupom času na to pozerá? Úprimne tvrdí, že to bolo dobré, ale aj veľmi zlé.

Pozitíva spätne vidí v tom, že si vedela veľmi slušne zarobiť, mala súkromného šoféra aj byt. Žila v modernom svete, v ktorom mohla robiť takmer čokoľvek. Na druhej strane však bola absolútne mentálne zničená.

 

,,Keď prešiel nejaký prvotný ošiaľ toho čo mám, došli mi veci čo nemám. Začneš sa cítiť ako zviera v zoo. Všetci vyzerajú inak, všetci tam jedia inak. Cítila som sa zle a nemala som sa s kým porozprávať. Chýbal mi partner, rodina, dokonca naše filmy. Často som plakala, cítila som sa ako nejaká rozdvojená osobnosť. A aj v robote som často krát bola sama. A začalo mi z toho úplne šibať, potrebovala som už odísť,“ povedala otvorene. Dodala aj to, že modeling je podľa nej pekná robota, ale zároveň veľmi úzkostná.,,Stretávaš tak krásnych ľudí, že zrazu sa cítiš úplne maličkí. Modely sú paradoxne najmenej sebavedomí ľudia,“ uviedla na pravú mieru.

Lea má za sebou naozaj mnoho skúseností, či už pozitívnych alebo tých negatívnych. Vyzerá to tak, že dnes sa má dobre. A my veríme, že to tak zostane už na trvalo!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. september 2024 05:33