Marek a Tereza netvoria pár už takmer rok.Instagram/Marek Fasiang
StoryEditor

Fašianga a Bizíkovú spojila veľká udalosť. Na spoločnej fotke žiaria šťastím

03.09.2024, 17:30
Celebrity

Marek Fašiang (39) a jeho ex partnerka Tereza Bizíková už takmer rok netvoria pár. Rozchod, ktorý dvojica oznámila koncom minulého roka bol pre všetkých obrovským šokom. Pár neustál krízu aj napriek tomu, že ich spoločná dcéra Olívia mala v tom období ledva dva roky. Očividne však majú aj po rozchode nadštandardné vzťahy.

Marek a Tereza žijú už nejaký čas oddelene, no spája ich dcéra Olívia, o ktorú sa striedavo starajú.

Nečakaný rozchod

V októbri minulého roka ohlásila dvojica nečakanú krízu vo vzťahu, po ktorej nasledoval rozchod: „Každý vzťah zažije počas svojej existencie krízu. Ten náš ju zažíva práve teraz...Bez ohľadu na to, ako náš partnerský vzťah dopadne, stále nás bude spájať naše najväčšie šťastie! Olívia!“ Známy herec aj modelka pravidelne pridávajú fotografie so svojou dcérou a zdá sa, že obaja si žijú svoje šťastné životy. Ani jeden z nich dokonca zatiaľ oficiálne nepriznal žiadneho nového partnera.

Dobré vzťahy

Je očividné, že v záujme ich spoločnej dcéry spolu partneri komunikujú a zrejme majú aj veľmi dobré vzťahy. Z času na čas dokonca zverejnia aj fotografie, na ktorých sú ako šťastná rodina. Naposledy tak urobili počas tohtoročnej sánkovačky a v týchto dňoch malá, skoro trojročná slečna opäť dosiahla vo svojom živote dôležitý míľnik. Je z nej škôlkara a práve počas tohto dňa sa rodinka spolu neváhala vyfotiť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. september 2024 05:12