Jednou z dvojíc, ktoré sa tento rok rozišli je Cynthia a Separ.Instagram/Cynthia Tothova
StoryEditor

Slovenský šoubiznis tento rok poznačilo niekoľko rozchodov. Tieto známe dvojice krízu neustáli a rozhodli sa ísť od seba!

04.09.2024, 15:00
Celebrity

Vzťahy sú niekedy poriadne komplikované, tak to jednoducho funguje. Dôkazom toho je aj niekoľko slovenských celebrít, ktoré tento rok čelili bolestivým rozchodom. Niektorí z nich sa od svojich partnerov rozhodli odísť po krátkej dobe, iní po skutočne dlhom období. Každopádne, takéto situácie ani v jednom prípade nie sú príjemné. Toto sú niektorí z nich, ktorí majú za sebou emočne silný a jednoznačne náročný rok.

Ani vidieť ho nechce

Kedysi ho milovala, dnes mu nedokáže prísť na meno! Speváčka a dcéra nebohého legendárneho klaviristu a hudobného skladateľa Braňa Hronca († 81) Suzie Hroncová (35) sa v roku 2017 dala dokopy s priateľom Richardom. Uplynulo päť rokov, narodil sa im syn Riško a ich vzťah stroskotal. „90 percent z vás žije v omyle a kontaktujete ma ohľadom mne už úplne neznámych vecí, človeka, ktorému neprídem ani na meno...“ rozpovedala fanúšikom na sociálnej sieti speváčka a spustila: „S Riškovým tatom už nie som viac než rok. Prosím vás, už ma s jeho menom v živote nespájajte. Bol to môj veľký omyl a asi jediné v živote, čo mu vyšlo, a to teda bravúrne, je môj Riško, ktorého si, žiaľ, ani nezaslúži. Ale za ktorého mu budem doživotne vďačná.“

 

O tom, že vzťahy nie vždy fungujú podľa našich predstáv asi viac hovoriť nemusíme. Každopádne verím, že celebrity nájdu svoje šťastie aj bez ich partnerov. Držíme im palce a dúfame, že sa im to podarí presne podľa predstáv!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. september 2024 11:57