Jednou z dvojíc, ktoré sa tento rok rozišli je Cynthia a Separ.Instagram/Cynthia Tothova
StoryEditor

Slovenský šoubiznis tento rok poznačilo niekoľko rozchodov. Tieto známe dvojice krízu neustáli a rozhodli sa ísť od seba!

04.09.2024, 15:00
Celebrity

Vzťahy sú niekedy poriadne komplikované, tak to jednoducho funguje. Dôkazom toho je aj niekoľko slovenských celebrít, ktoré tento rok čelili bolestivým rozchodom. Niektorí z nich sa od svojich partnerov rozhodli odísť po krátkej dobe, iní po skutočne dlhom období. Každopádne, takéto situácie ani v jednom prípade nie sú príjemné. Toto sú niektorí z nich, ktorí majú za sebou emočne silný a jednoznačne náročný rok.

Dcéra bývalej prezidentky je voľná

Emma Čaputová chodila s priateľom Michalom ruka v ruke na spoločenské akcie. Podporoval ju nepochybne aj v jej modelingovej kariére. Zdá sa však, že ich vzťahu je koniec. ​Michal, absolvent prestížnej francúzskej vysokej školy módy a biznisu tvoril s blondínkou idylický pár. V poslednom čase to však škrípalo. Pozornému oku neujdu zmeny, ktoré sa na sociálnych sieťach okolo modelky udiali. Emma si síce svoje súkromie stráži, Michal sa však podelil so svetom s novinkou, ktorá môže byť dôkazom, že ich vzťahu je koniec. Mladý muž stiahol zo svojho účtu všetky fotky s exprezidentkinou dcérou a pochválil sa záberom, na ktorom bozkáva neznámu ženu​.

image

Tanečná show Televízie Markíza Let´s Dance.

image

Emma je pred objektívmi fotoaparátov ako doma.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. september 2024 07:37