Pobrežná hliadka si našla milióny fanúšikov.profimeida
StoryEditor

Krásna hviezda seriálu Pobrežná hliadka bojuje s rakovinou. Prišla o blond hrivu

30.08.2024, 13:31
Celebrity

Americká herečka Nicole Eggert (52), ktorá sa preslávila rolou jednej z mnohých sexi plavčíčiek ako Summer v seriáli Pobrežná hliadka, bojuje s rakovinou prsníka. Teraz prezradila, ako jej liečba pokračuje. Vraj sa nachádza v „šedej zóne“ a čaká na operáciu.

Plavovlasá herečka Nicole Eggert mala zdravotné problémy už dlhší čas. Počas pár mesiacov pribrala jedenásť kíl a trpela bolesťami lokalizovanými v ľavom prsníku. Po mamografii a troch biopsiách si potom v decembri 2023 vypočula krutý verdikt: rakovina prsníka s kribriformným karcinómom druhého štádia.

Okamžite sa pustila do liečby a zmizla z verejného života. Teraz však urobila výnimku, pretože sa objavila na premiére minisérie s názvom After Baywatch: Moment in The Sun. „Je mi dobre,“ prezradila známemu denníku People. „Som v akejsi šedej zóne. Ukončila som liečbu, čakám na ďalšie výsledky a dúfam, že aj operáciu. Je to veľa o čakaní, čo je to niečo, čo som si predtým neuvedomovala a nikto o tom nehovorí. Práve táto šedá zóna je najťažšia, pretože neviem, čo sa deje. Keď som podstupovala liečbu, mala som aspoň pocit, že robím niečo produktívne... Toto je frustrujúce,“ prezradila médiám.

Nervy si upokojuje meditáciami a dychovým cvičením. „Spolupracovala som so šamanom a robím veľa riadených úkonov,“ naznačila svoju súčasnú duchovnú cestu. „Robím, čo môžem. Je jedno, či vyrazím na prechádzku, alebo meditujem, jednoducho sa snažím niečo robiť, aby som sa rozptýlila,“ zdôraznila s tým, že v súčasnej dobe ju držia nad vodou hlavne jej deti. Má totiž hneď dve, Dilyn (26) a o niečo mladší Keegan (13): „Mať malú dcéru je mi veľkou motiváciou.“

Bývalá pobrežná hliadkarka, poskytla rozhovor aj magazínu Entertainment Tonight. Aj pre nich otvorene prehovorila o tom, ako sa cíti: „Sú dobré aj zlé dni. Je to ako horská dráha. Je to divoká jazda, na ktorej som pritom nikdy nechcela byť. Takže niekedy je to dobré, niekedy nie. Ale snažím sa žiť a zostať pozitívne,“ dodal. Po náročnej liečbe jej už začali dorastať vlasy tie jej však rastú rovno biele.

image

Nicole Eggert

Profimedia
image

Nicole Eggert

Profimedia
image

Nicole Eggert

Profimedia
image

Nicole Eggert dnes bojuje s rakovinou.

Profimedia
image

Nicole Eggert dnes bojuje s rakovinou.​

Profimedia
image

Nicole Eggert dnes bojuje s rakovinou.

Profimedia

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. september 2024 15:56