Herečka Jitka Čvančarová si dáva s točením seriálom pauzu, aktuálne píše knihu.Archiv MAFRA
StoryEditor

Známu českú herečku Jitku Čvančarovú pohltilo duchovno. Nepracuje a takto trávi dni

30.08.2024, 09:46
Celebrity

Každý z nás niekedy potrebuje zmenu. Niekedy možno takú výraznú, že si doprajeme oddych od zaužívaných aktivít a venujeme sa úplne iným záľubám. Rovnako to vníma aj známa česká herečka, Jitka Čvančarová. Na určité obdobie si od príprav seriálov dáva pauzu. Intenzívne sa začala venovať o niečo netradičnejšej oblasti. Pohltilo ju duchovno, na túto tému dokonca píše knihu! Čo ju k tomu priviedlo a ako trávi svoje dni? Vyzerá to tak, že táto sféra ju doslova pohltila.

Jitka Čvančarová je talentovaná česká herečka, ktorú diváci poznajú najmä zo seriálov ako je Most! alebo Doktor Martin. Fanúšikov si okrem svojej hereckej šikovnosti získala aj svojou charizmou či pozitívnym vyžarovaním. Nemôžeme spochybniť, že na kamerách vyzerá perfektne a svoje roly podáva divákom  s obrovskou pokorou a prirodzenosťou. Preto má aj na Slovensku tisíce obdivovateľov.

Nie je na to sama

Umelkyňa pred nedávnom prezradila, že sa výrazne zaujíma o duchovno. Je pre ňu fascinujúce do takej mieri, že sa o ňom dokonca rozhodla napísať knihu. Na jej tvorbu samozrejme nie je sama. Spolupracuje s uznávanou novinárkou a spisovateľkou, Barbarou Nesvadbovou. Zladenie práve tejto dvojice mnoho ľudí nečakalo. Jitka však tvrdí, že sa poznajú veľmi dlho a či už v práci alebo v súkromí si veľmi rozumejú.
 

,,My sa s Bárou poznáme strašne dlho, možno pocitovo ešte dlhšie, než je to skutočne. Bára je vzácny človek svojím charakterom, a to, čo robí pre ľudí, je obdivuhodné. Vždy ju rada podporím rovnako ako ona mňa. Je to taká ženská pospolitosť. S Bárou dokončujeme knihu, sú to rozhovory s duchovnými vodcami, filozofické úvahy o živote, o Bohu, o kvantovej fyzike, alebo filozofovanie o energiách. Stretli sme úžasných ľudí, ktorí ma bavia, a počúvala by som ich do nekonečna,“ opísala ich prácu pre portál Blesk.cz.
 

Ako presne bude kniha vyzerať zatiaľ povedať nevieme. S určitosťou však môžeme tvrdiť, že sa na ňu tešíme a sme zvedaví, ako na ňu zareagujú tisíce herečkiných obdivovateľov. Takúto jej stránku totižto doteraz nepoznali.

Niekoľko nehereckých aktivít

Vyzerá to tak, že svoj čas má vyplnený naozaj plnohodnotne. Prezradila totižto aj to, že žiadny ďalší seriál aktuálne nepripravuje. Údajne ju teší, že jej snímky majú u ľudí úspech, avšak  tento krát dáva prednosť niečomu celkom inému. Netvrdí, že jedinou jej povinnosťou je aktuálne písanie knihy. Napriek tomu, že nenatáča nijaký seriál, na prácu ako takú nezabúda.
 

,,Žiadny ďalší seriál nepripravujem. Za niekoľko týždňov ma čaká natáčanie s Mirkom Donutilom a Bolkom Polívkom a na to sa teším!  S Českou filharmóniou, ktorá koncertuje v New Yorku v Carnegie Hall, pripravujeme spoločný večer, budem s nimi recitovať Máchov Máj v angličtine. Potom ma chalani z Chinaski poprosili, či by som im nerežírovala jeden videoklip, tak sme v prípravách," prezradila o svojich nehereckých povinnostiach.
 

Je viac než jasné, že umelkyňa má svoj program starostlivo premyslený. Napriek tomu, že jej aktivity sa neskladajú výhradne z herectva, rozhodne sa počas svojich dní nenudí. Vyzerá to tak, že takúto zmenu si dokonca užíva. A taktiež sa zdá, že je ideálne spokojná a oddýchnutá. My sa každopádne na jej knihu tešíme a rovnako tak aj na všetky spolupráce, do ktorých sa v budúcnosti pustí.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. september 2024 19:00