Simona KrainováProfimedia
StoryEditor

Krainová sa po DEVIATICH rokoch vyfotila na tom istom mieste v bikinách. Tá zmena vás inšpiruje!

27.08.2024, 13:00
Celebrity

Modelka a príležitostná herečka Simona Krainová (51) odrovnala svojich fanúšikov aj neprajníkov. V plavkách ukázala, ako sa tvrdá drina a každodenné behanie podpísali na jej postave. Vyfotila sa na tom istom mieste po desiatich rokoch.

Na prvom zábere drží svojich synov na dovolenke. Vo farebných plavkách Simona Krainová vystavila svoju modelkovskú postavu, keď mala štyridsaťjeden rokov. Teraz si spravila presne tú istú fotku. Opäť so svojimi synmi, ktorí sú už však dnes veľkí mládenci. Modelka však dnes s deväťročným rozdielom vyzerá oveľa lepšie. Jej telo je pevné a plné vyrysovaných svalov: "Nájdite desať rozdielov. Prvá fotka je fotená dnes, druhá pred deviatimi rokmi. Rovnaké miesto, rovnaké dlane, ktoré sú len o pár čísel väčšie, silnejšie a naše puto ešte pevnejšie."

​Modelka športovala vždy, pretože sa kvôli modelingu potrebovala udržiavať fit. Ako dieťa bola extrémne chudá, po druhom dieťati a už po tridsiatke však pocítila, že treba robiť niečo navyše. Zamilovala si plávanie a prepadla behu: "Behám najradšej sama, nerada sa prispôsobujem tempu niekoho iného. To pre mňa nie je ten správny beh," povedala.

Každé ráno hodinu behá a potom pol hodiny cvičí. Má trénera, ktorý za ňou chodí domov, občas vyrazí niekam do fitka, ale najčastejšie zostáva doma. Zvláda to aj sama. Na základe skúseností s trénerom si vie vytvoriť cvičebný plán, ktorý podľa potreby mení, nikoho neobmedzuje a nemusí nikam vyrážať.

​SIMONA PRED DEVIATIMI ROKMI

image

Simona Krainová pred deviatimi rokmi. 

ask

NA ĎALŠEJ STRANE NÁJDETE FOTO MODELKY V BIKINÁCH PO DEVIATICH ROKOCH

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. september 2024 19:56