Speváčka s hviezdnym úsmevom prežíva stratu najbližších.Shutterstock
StoryEditor

Mariah Carey prekonáva ranu osudu. V jeden deň jej zomrela sestra aj mama

27.08.2024, 09:50
Celebrity

Americká speváčka a skladateľka Mariah Carey (55) cez víkend zažila strašnú ranu. V ten istý deň jej zomrela ako matka Patricia (†87), tak staršia sestra Alison (†63).

Mariah Carey smúti nad stratou svojej matky Patricie Carey. Potvrdila, že jej sestra Alison Carey aj jej matka zomreli v ten istý deň cez víkend. Bolo známe, že speváčka má napäté vzťahy s členmi svojej rodiny.

Tu je všetko, čo povedala o svojom vzťahu so svojou zosnulou mamou

Boli spolu s mamou pred smrťou Patricie​ "Moje srdce je zlomené, že som minulý víkend stratila mamu. Žiaľ, pri tragickom zvrate udalostí v ten istý deň prišla o život moja sestra," uviedla speváčka, ktorá získala cenu Grammy, v exkluzívnom vyjadrení pre PEOPLE.

"Cítim sa požehnaná, že som mohla stráviť posledný týždeň so svojou mamou predtým, ako zomrela," dodala Mariah. "Cením si lásku a podporu všetkých a rešpektovanie môjho súkromia v tejto nemožnej dobe," dodala zlomená hudobníčka. V tejto chvíli nie sú známe žiadne ďalšie detaily úmrtí.

​Patricia Carey bola v rokoch 1960 – 1973 vydatá za Alfreda Roya Careyho. Vyštudovala prestížnu univerzitu Juilliard a kým mala Alison, Mariah a ich brata Morgana, bola opernou speváčkou a hlasovou lektorkou. Manželia sa neskôr rozviedli, keď mala Mariah tri roky.

Vzťah Careyovej s matkou - po ktorej zdedila svoje spevácke nadanie bol po celý život komplikovaný. „Rovnako ako mnoho aspektov môjho života bol aj môj vzťah s matkou plný rozporov. Nikdy nebol len čiernobiely – bola to celá dúha emócií,“ napísala vo svojej knihe. „Náš vzťah je pichľavým spletencom pýchy, bolesti, hanby, vďačnosti, žiarlivosti, obdivu a sklamania,“ pokračovala Mariah v knihe. „Komplikovaná láska púta moje srdce k srdcu mojej matky,“ píše.

image

Patricia Carey, mama speváčky zomrela cez víkend.

Profimedia

Závislá čierna ovca rodiny

Pošramotený bol aj vzťah speváčky a jej staršej sestry. Alison sa živila ako prostitútka, žila na hranici chudoby, bojovala so závislosťou na drogách, s chorobou AIDS a s rakovinou pečene. Na začiatku tisícročia zaplatila Mariah sestre protidrogové liečenie. Spor, ktorého príčina nie je médiám známa a trval dlhé roky a nikdy sa nevyriešil.

POZRITE SI ZÁBERY, KEĎ ZATKLI ZA PROSTITÚCIU SPEVÁČKINU ZOSNULÚ SESTRU

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. september 2024 04:49