Nela PociskováMarkíza
StoryEditor

FOTO Súboj výstrihov na párty: Nela aj Mamba dorazili bez podprsenky. Aj muži odhalili hrude

23.08.2024, 10:51
Celebrity

Letná párty televízie Markíza sa hemžila známymi tvárami. Hostia siahli po tých najlepších kúskoch a dámy chceli byť sexi. Dekolt dali na obdiv mnohé krásky. Vypracovanú hruď ukázal Jablonský aj Janko Koleník.

Mnohé dámy si na svojich outfitoch dali záležať a chceli byť čo najviac ženské. A tak sa to šatami čo topmi s výstrihmi len tak hemžilo. Odvážna bola herečka Nela Pocisková v dlhých šatách, ktoré mali hlboký výstrih. Tvár mala prirodzenú, ako by nepobozkaná šminkami. Svoje prednosti zvýraznila aj speváčka a herečka Dáša Mamba Šarközyová, ktorá dorazila s partnerom a tanečníkom, ktorého poznáte pod pseudonymom Tony Porucha (Martin Rakický). Tvoria pár už viac ako desať rokov a vychovávajú spoločného synčeka Manola. Vylepšené poprsie predviedla aj fitneska Lucia Mokráňová či Zora Czoborová.

Za dámym nezaostávali ani muži. Odvážny bol herec Jakub Jablonský a jemne rozopnutú košeľu zvolil aj herec Ján Koleník, o ktorom je známe, že veľa času trávi vo fitnes centre a na svaloch si dáva záležať.

Foto vyzývavých dekoltov nájdete v galérii

 

 

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. september 2024 16:07