Zora Czoborová sa o dieťa snažila dlho.
StoryEditor

Bolestivé priznanie Zory Czoborovej: O dieťa sa pokúšala všetkými cestami modernej medicíny

14.08.2024, 10:40
Celebrity

Fitneska Zora Czoborá (57) sa stále udržiava v dobrej kondícii, stará sa o seba a vyzerá mladistvo. Aj keď nedávno absolvovala výmenu oboch kolenných kĺbov dala sa rýchlo do poriadku poctivým cvičením. V komentároch jej však na sieťach nič nedarujú a niektorí sa rozhodli zavaliť ju kritikou. Neváhala a otvorene odpovedala.

Bezdetných slovenských známych osobností je viac a svoj život naplnili inak. Napríklad skvelá herečka Zuzana Mauréry. 

image

Zuzana Mauréry 

Umelkyňa Oľga Belešová a jej partner Masahiko Shiraki je pôvodom japonský novinár, spoločne tému uzavreli po svojom:. „Spoločne sme sa už dávnejšie rozhodli, že deti nebudeme mať a ani ich neplánujeme. Nemáme už na to vek a v živote nás napĺňajú iné veci. Človek môže byť šťastný aj inak,“ vysvetlila herečka a humoristka.

image

Oľga Belešová a jej partner Masahiko Shiraki.​

Profimedia - Standardni obsah

Sisa Lelkes Sklovská s finančníkom Jurajom Lelkesom spoločné dieťa nemajú, prírastku sa v čase sobáša nebránila, no s jednou podmienkou. „Sme šťastní ako rodina a vyhovujeme si. Ak by sa nám podarilo dieťa, boli by sme, samozrejme, radi. Ale chceli by sme ho prirodzenou cestou. O adopcii neuvažujeme,“ priznala pred rokmi.

image

Manželia Lelkesovci 

Profimedia - Standardni obsah

Herečka Marta Sládečková sa na matku nikdy necítila. Mala niekoľko vzťahov, no nikdy sa nimi neprezentovala, nebola vydatá a nestala sa mamou. „Nie som ten materský typ ženy, ktorá si nevie predstaviť život bez detí,“ prezradila v minulosti. Dodala vtedy, že tehotenstvo nechala na prírodu a tá to zariadila po svojom.

image

Marta Sládečková

image

Zora Czoborová

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. september 2024 18:47