Milan Ondrík uviedol premiéru.Robo Hubáč
StoryEditor

FOTO z veľkolepej premiéry o Černákovi s Ondríkom. Toľko celebrít pokope dlho nebolo

07.08.2024, 10:02
Celebrity

Dlho očakávaná premiéra dokumentárneho filmu o bossovi podsvetia Mikulášovi Černákovi sa konala včera a nenechalo si ju ujsť mnoho známych tvári. Pozrite, ako sa vymódil Ondrík, ktorý bol v hlavnej úlohe. Cibulková ako vždy v luxuse, Šebová nedbalo ukázala Vuittonku a Attila Végh rozdával objatia. Nechýbal novopečený otec Maroš Kramár so synom.

Snímka MIKI, inšpirovaná skutočnými udalosťami zo života slovenského podsvetia ’90. rokov, príde do kín 15. augusta. Jej slávnostná premiéra sa ale uskutočnila už včera, sprevádzala ju vysoká divácka účasť pozvaných hostí a veľký mediálny záujem.

Kontroverzná snímka MIKI vzbudila veľké diskusie ihneď od prvej klapky, ktorá padla pred necelými 2 rokmi. Odvtedy sa veľa ľudí vyjadrovalo, no až včera ju prví diváci konečne videli. Na tento moment čakal najmä hlavný predstaviteľ samotného Mikuláša Černáka, Milan Ondrík, ktorý na konci nakrúcania skonštatoval: “Ja sa s touto postavou, s týmto človekom, vlastne nelúčim, pretože nás ešte čaká veľa krásnych situácií, kde sa budeme stretávať na premiérach, na diskusiách s ľuďmi a budeme o tom komunikovať, môžeme to súdiť alebo chváliť. A nie tak, ako doteraz, keď ľudia chválili a súdili, a pritom neprečítali ani jednu jedinú stránku zo scenára. Povedal by som to tak, že sa teším na konfrontáciu.”

FOTO HOSTÍ NÁJDETE V GALÉRII

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. september 2024 18:04