Macy Gray skončila v nemocnici.dreamstime
StoryEditor

Celebritami ospevovaný liek na chudnutie zničil speváčku Macy Gray. Varuje všetkých!

06.08.2024, 13:47
Celebrity

Liek na cukrovku s názvom Ozempic si obľúbili mnohé známe tváre. Celebrity, influencerky, ale fanúšikov si našiel liek aj medzi bežnými ľuďmi. Lenže využívajú ho zdraví na chudnutie. Vedľajšie účinky sú katastrofálne. Speváčka Macy Gray popísala jej skúsenosti a zdvíha varovný prst. Dajte si s tým pokoj!

Americká R&B speváčka Macy Gray skončila na nemocničnom lôžku. Najprv sa sťažovala, že má po Ozempicu zápchu no následne ju previezli do nemocnice na invalidnom vozíku. Za jej mizerný zdravotný stav môže práve spomínaný liek. 

Gray, ktorá začala o vedľajších účinkoch otvorene informovať dávnejšie, vysvetlila, že trpí dýchavičnosťou a ťažko sa pohybuje. Speváčka práve natáčala reality show s celebritami pre televíziu MTV, v ktorej o tom prehovorila.

"Ťažko lapám po dychu. Je to na prd, pretože cestujem cez celú Kolumbiu a naozaj tomu chcem venovať maximum, ale cítim sa hrozne a chcem, aby to zmizlo. Toto nie je dobré. Nemôžem ani veľa chodiť bez toho, aby som sa nezadýchala," povedala zničená hudobníčka. Produkcia následne zobrala speváčku k lekárovi, ktorý ju poslal do nemocnice. Tam ju odviezli na invalidnom vozíku.

Medzitým v reality show speváčka Ally Brooke odhalila ostatným celebritám, prečo Macy Gray hospitalizovali. "Viem, čo je za tým. To tá injekcia (Ozempic). To sa stalo teraz mnohým mojim priateľom. Viem o tom šialenstve okolo Ozempicu a počula som aj o vedľajších účinkoch, ktoré má Macy... takže s ňou súcitím," dodala Brooke.

Ozempic je revolučný liek na liečbu cukrovky typu 2. Tento injekčný prípravok pomáha regulovať hladinu cukru v krvi a podporuje chudnutie. Jeho používanie je jednoduché a k chudnutiu ho aj napriek neodporúčaniu lekárov používajú mnohé celebrity. Jeho užívanie priznali Amy Schumer, moderátorka Oprah Winfrey, Sharon Osbourne. Nevyhol sa mu ani Scott Disick, ktorého tento liek zmenil na nepoznanie rovnako ako Katy Perry.

FOTO HOSPITALIZOVANEJ MACY GRAY

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. október 2024 22:43