Súťaž vyhrala kráska z Michiganu.profimedia
StoryEditor

Amerika spoznala svoju novú Miss: Toto je ich najkrajšia žena

05.08.2024, 11:19
Celebrity

Krásna Alma Cooper z Michiganu sa stala novou Miss USA a emócie neskrývala.

Miss USA sa stala Alma Cooper z Michiganu, ktorá je dôstojníčka americkej armády. Dvadsaťdvaročná Alma, ktorá získala magisterský titul v odbore dátových vied na Stanfordovej univerzite, porazila 50 ďalších súťažiacich. Prvou a druhou vicemiss sa stali Connor Perry z Kentucky a Danika Christopherson z Oklahomy.

Táto 22-ročná žena, ktorá má magisterský titul z vedy na Stanfordskej univerzite, porazila 50 ďalších súťažiacich v súťaži, ktorá zahŕňala súťaže v plavkách a večerných šatách. Connor Perry z Kentucky a Danika Christopherson z Oklahomy sa umiestnili na prvom a druhom mieste.

„Ako dcéra migrujúceho pracovníka, žijem svoj americký sen,“ povedala porotcom počas otázok a odpovedí na nedeľnom finále. "Ak ma môj život a moja matka niečo naučili, tak to, že tvoje okolnosti nikdy nedefinujú. Osud a úspech môžeš sprístupniť požadovaním dokonalosti," dodala

Coopera na pódiu korunovala predchádzajúca držiteľka titulu Savannah Gankiewicz z Havaja, ktorá diadém zdedila v máji po tom, čo Noelia Voigt z Utahu odstúpila za veľmi kontroverzných okolností. Odkázala, že ide o duševné zdravie.

FOTO V PLAVKÁCH NÁJDETE V GALÉRII

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. október 2024 12:17