Slovenská herečka a speváčka Barbora Švidraňová svojich fanúšikov prekvapila veľkou zmenou.Archív/ Mafra
StoryEditor

Barbora Švidraňová zmenila imidž od základu! Vyzerá celkom inak, dôvod vás prekvapí

05.08.2024, 09:03
Celebrity

Baboru Švidraňovú (36) sme dlhé roky poznali ako ohnivú ryšavku. Za posledné obdobie však svoj imidž zmenila, a to od úplného základu. Červeným vlasom je koniec, umelkyňa sa vracia k svojej prirodzenosti. Hovorí sa, že my dámy rapídne meníme účesy zarovno s veľkými životnými zmenami. Prekonala nejaké aj herečka? Toto je jej dôvod a takto teraz vyzerá. Čo myslíte, pristane jej to?

Barbora Švidraňová je talentovaná slovenská herečka a speváčka, ktorú poznáme najmä zo slovenských seriálov či divadiel. Zahrala si v Búrlivom víne, Paneláku, Oteckoch či v Pánovi Profesorovi. Vidieť ju môžete aj na doskách Žilinského divadla a najčastejšie spievať za mikrofón. Niet pochýb o tom, že umelkyňa je skutočne všestranne nadaná. Je o nej známe aj to, že sama vychováva svojho syna. A zvláda to naozaj bravúrne!

Od herectva k ezoterike

Za posledné obdobie sa rada pochváli tým, že sa začala hlbšie zaujímať o ezoteriku. Venuje sa Theta a Sound healingu či terapii Kap. Istú dobu dokonca nahrávala podcast o jej pohľade na svet mimo nás, v ktorom spolu so svojou kolegyňou, s nadhľadom a humorom hovorili o živote.

Dnes Barbora často hovorí o tom, že na svojej životnej ceste sa máme stále čo učiť. Tvrdí, že ona sama sa neustále niekam posúva a rada sa učí nové veci. Znalosti potom rozširuje ďalej a zväčšuje tak svoj okruh rovnako ladených ľudí.

Toto je dôvod

Pred nedávnom prekvapila účesom, ktorý pripomínal obdobie hipisákov. Jej hlavu zdobili dlhé zapletené copy, ktoré boli plné ozdôb. Aktuálne sa tejto novinky zbavila  a nahradila ju zasa ďalšou. Vracia sa k svojim klasickým, kratším blonďavým vlasom. Dôvodom je, že sa chce vrátiť k prirodzenosti.

„Moja prirodzená farba vlasov! Dávno sme sa nevideli, ale už som pripravená ťa prijať. Pomaličky, ale isto sa snažím dostať k svojej pôvodnej farbe. Ale zbaviť sa  ryšavých pigmentov je teda nadľudský výkon,” napísala k svojej aktuálnej fotke na Instagrame.

Speváčka ďalej opísala aj svoje  negatívne skúsenosti z minulosti. Priznala, že si neprešla práve najjednoduchším obdobím. „Keby mi to v šestnástich niekto riadne vysvetlil, tak by som sa v živote neprefarbila. Alebo skôr keby som v mladosti nepodľahla vysmievaniu okolia a pocitu, že nie som dostatočne pekná a zaujímavá, tiež to mohlo dopadnúť inak… keby bolo keby... ale nebolo.”

Dôvod, prečo Barbora konala tak, ako konala je teda viac než jasný. Avšak často sa hovorí, že ženy menia svoje účesy skutočne len výnimočne. A farby vlasov ešte o niečo menej často. Radikálne premeny sa totižto zvyknú spájať aj so životnými zmenami. Viete, aké sú najčastejšie?

ANKETA
Rozhodli ste sa v živote radikálne zmeniť účes?

ANKETA
A dopadlo to dobre?

Rozchod a nový dych

Prvou najčastejšou príčinou je rozchod. Či už chceme, alebo nie, ak nejaký človek tvoril neodmysliteľnú súčasť nášho života a zrazu ju netvorí, chceme jednoducho nabrať nový dych. A to sa nám často podarí práve vďaka novým vlasom. Ak ste po rozchode a nedokážete sa pohnúť ďalej, vyskúšajte takúto techniku. Aj keď je odvážna, pomáha.

Nový domov, nová ja

Ďalším dôvodom, prečo dámy často siahajú po nových účesoch je napríklad presťahovanie sa. Aj keď to tak na prvý pohľad možno nevyzerá. Odborníci potvrdili, že v momente, keď sa žena vydá  na novú cestu životom, chce pretrhnúť všetky staré väzby. A tie sa skrývajú aj v našej korune krásy. Takže nepochybne aj zmena bydliska je perfektnou príležitosťou.

Je to psycho hygiena

Psychológovia tvrdia, že pri odvážnej zmene účesu ide o symbolické odmietnutie starej energie, pretrhnutie väzieb s tým, čo vás v minulosti brzdilo. Je to podľa nich druh psychoterapie, niečo, čo robíte len pre seba, nie pre iných! Často sa hovorí, že okrem ukončenia vzťahu či presťahovania to môže súvisieť s nástupom do novej práce, narodením dieťaťa, s odchodom na internát či s ukončením školy. Jednoducho s akýmkoľvek novým a vzrušujúcim obdobím.

Tak čo, máte to v živote podobne?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
22. september 2024 08:06