Čo myslíte, podobajú sa?IG/ Vanesa Antovska
StoryEditor

Dcéra Karin Haydu ukázala frajera! Čo poviete, pristane im to?

02.08.2024, 15:00
Celebrity

V slovenskom šoubiznise máme nepochybne stovky krásnych žien. Jednou z najkrajších je však nepochybne hnedovláska, Karin Haydu (47). Hovorí sa, že jablko nepadá ďaleko od stromu. A presne tak je to aj v tomto prípade. Nie je prekvapením, že aj jej dcéra vyzerá priam božsky. Šarmantná Vanesa Antovská (19) aktuálne prežíva veľmi šťastné obdobie. Verejnosti sa pochválila svojím novým frajerom! Čo poviete, hodia sa k sebe?

O Karin Haydu sa v našej krajine hovorí mnoho. Okrem toho, že je prirodzene nádherná, je aj mimoriadne talentová. Dlhé roky je tvárou televízie, zahrala si aj v mnohých seriáloch či divadlách. Šikovnosť po nej rozhodne zdedila aj jej dcéra Vanesa. 

Po škole za oddychom

Len nedávno zmaturovala na prestížnom súkromnom gymnáziu. Svoju obdobie na strednej hodnotí ako krásne. Dnes už je z herečkinej dcéry skutočne veľká dáma. Po úspešnom absolvovaní školy odcestovala za oddychom do nemeckého Frankfurtu. Na dovolenke nechýbal ani jej partner, s ktorým sa devätnásť ročná Vanesa hrdo pochválila.

Fanúšikovia na sociálnych sieťach zhodnotili, že dvojica k sebe dokonale pasuje. Uznali aj to, že mladá hnedovláska po boku svojej polovičky naozaj žiari. Na spoločnej fotke vyzerajú naozaj spokojne. Veríme, že im to vydrží a budú spolu úprimne šťastní.

Ukázala dokonalé telo

Okrem frajera rada ukáže aj svoje dokonale vypracované telo. Na svoj instagram pridala aj niekoľko odvážnych fotiek v plavkách. Musíme však uznať, že vyzerá naozaj výborne.  Jej sledovatelia sú jej vzhľadom absolútne nadšení.  Denne ju sleduje viac ako 10 tisíc ľudí! Pod fotografiou jej svietia stovky nadšených komentárov. Vanesinmu sebavedomiu to teda rozhodne prospieva.

Koniec bývalým vzťahom

Pyšná mamina o svojej šikovnej dcére hovorí pomerne často. Zhruba pred štyrmi rokmi sa pochválila aj jej vtedajším frajerom. Vanesa mala vtedy len 15 rokov. S priateľom sa po určitej dobe rozišla, dnes na ňu zrejme čakalo niečo lepšie. Sympatická tínedžerka vyzerá šťastne, veríme, že v takomto naladení bude pokračovať aj ďalej. Prajeme jej veľa spokojnosti a najmä, veľa lásky!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. október 2024 22:53