Mirka Ábelová prežíva teraz ťažké chvíle.Profimedia - Standardis
StoryEditor

Kuriér zrazil Mirke Ábelovej malého syna. Akú to bude mať dohru?

01.08.2024, 11:34
Celebrity

Mirka je známa zo súťaže Dievčaťa za milión, ale aj ako poetka. Teraz sa však stala obrovská nešťastná nehoda, ktorá jej vháňa slzy do očí. Kuriér jej zrazil syna. Donášková služba na nehodu reaguje.

Momentálne je Mirka Ábelová hovorkyňou Greenpeace a okrem toho jej voľný čas vypĺňajú milovaná dcéra a sedem ročný syn Vilko. Ako informuje novycas.sk práve ten sa stal minulý štvrtok obeťou nehody, keď ho zrazil cyklista donáškovej služby, ktorý mal podľa svedkov z miesta činu bez slova odísť. Chlapec skončil s modrinami, ale jeho zdravotný stav si vyžaduje ďalšie vyšetrenia. Celú vec má aktuálne v rukách polícia. Syna mal kuriér zraziť v centre Bratislavy na Hviezdoslavovom  námestí a bez pomoci odísť. „Na Hviezdku na pešej zóne zrazil na bicykli kuriér Boltu Vilka, keď šiel zahodiť papier od zmrzky do koša. Dobre ho poodieral a vraj teda ani nezastavil a ešte sa rozčuľoval, keď naňho začali kričať ľudia sediaci na lavičke. Pozdravujem Bolt, dobre ste ma nas*ali aj s Vašimi cyklistami na pešej zóne. Riešim s políciou,“ uviedla v deň incidentu Mirka, ktorá i­hneď kontaktovala donáškovú službu.

Odpoveď však bola zarážajúca. „Kuriéri Bolt nie sú našimi zamestnancami, ale obchodnými partnermi. Nemôžeme tak niesť zodpovednosť za prevádzku a udalosti. Keďže však ide o závažnú situáciu, odporúčame vám kontaktovať príslušné orgány. V prípade potreby je spoločnosť Bolt plne pripravená spolupracovať voči všetkým žiadostiam úradov,“ napísala jej firma. Prípad tak majú v rukách muži zákona. 

Mirka sa okrem súťaže zviditeľnila aj ako poetka a jej slová očarili speváka Davida Kollera z kapely Lucie, ktorý mnoho z nich použil aj do svojich pesničiek. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. september 2024 21:17