Moderátorka sa priznala, že vo vzťahu sa občas hádajú.IG/ Sona Skoncova
StoryEditor

Moderátorka Soňa Skoncová na rovinu o vzťahu! Často sa hádame, toto je dôvod

31.07.2024, 20:00
Celebrity

V každom vzťahu sú nezhody, to je úplne prirodzené. Nie vždy je jednoduché sa zhodnúť či naladiť na rovnakú vlnu. O náročnom vzťahovom období vie svoje aj známa slovenská moderátorka. Soňa Skoncová (37) nedávno prezradila, že aj oni sa medzi sebou často hádajú. Prezradila, čo je najčastejších dôvodom ich nezhôd. V priebehu rokov sa to medzi nimi poriadne zmenilo a my vieme prečo.

Sympatická televízna hviezda Soňa Skoncová žije dlhodobo so svojím partnerom Robom Reisom. Svoju životnú lásku stretla už v 15tich rokoch. Očividne v tom mala jasno na prvý pohľad. Napriek tomu, že prežili niekoľko náročných období, prekonali ich a posunuli sa ďalej. Dnes si nažívajú skutočne spokojne a vyzerá to tak, že sú naozaj šťastní. Vychovávajú spoločne dve deti, syna Roba a dcéru Elizu. Deti im zväčša vyčarujú úsmev na tvári. Sú však aj také dni, kedy sú z nich partneri poriadne vyčerpaní. Ale tak to jednoducho chodí a oni sú takto dokonale spokojní.

Toto je dôvod ich hádok

Mať milujúceho partnera je krásne, niekedy je to však aj celkom náročné. Hľadať vo všetkom spoločnú zhodu, rozhodovať sa pre spoločné chodníčky a tolerovať jeden druhého so všetkými jeho nedostatkami. Aj takáto je realita nepochybne všetkých vzťahov. Bez nezhôd sa nezaobíde asi ani jeden. Rovnako to je aj v moderátorkinom prípade, ktorá úprimne prezradila, prečo to v ich vzťahu škrípe.

„Nikdy sme sa nehádali viac, ako keď máme deti," priznala, „Ale bolo to hlavne na začiatku, keďže tie zmeny s príchodom dieťaťa neboli ľahké pre nikoho. Možno keby nám dal Robko trošku vydýchnuť v prvých troch rokoch, zvládli by sme to ľahšie. Eliza je však dieťa za odmenu, odmenu, ktorú sme si zaslúžili, aby sme sa načisto nezbláznili. Musím povedať, že teraz máme krásne obdobie. A stále sa učíme zvládať aj tie náročnejšie,“ dodala. Mnohí Soňu obdivujú za to, že svojich fanúšikov púšťa aj za zatvorené dvere svojej domácnosti.

Deti mali len krátko po sebe, niet teda pochýb o tom, že to bola poriadna makačka. Mnoho párov potvrdí, že práve prírastky do rodiny značne zmenili vzájomné fungovanie. Niekedy k horšiemu, inokedy zasa k lepšiemu. V konečnom dôsledku, je to len a len na dvojici ako sa k rôznym situáciám postaví.

Žienka domáca, na sto percent

Soňa je rozhodne aj perfektnou žienkou domácou. So svojimi deťmi si to užíva a často sa so svojimi fanúšikmi podelí o vtipné ale ja o náročné momenty zo svojho súkromného života. Nedávno dokonca pridala svoju fotografiu pri práčke, ku ktorej napísala humorný a výstižný popis. Žartovala o tom, že pranie  nikdy nemá konca kraja!

,,Dopriala by som nám, aby naše bankové účty boli vždy, tak preplnené ako naše koše na špinavú bielizeň. Úprimne sa priznám, že odkedy máme deti, tak som nevidela jeho dno. Občas uvažujem nad tým, či sa nepresťahujeme na nudistickú pláž - to by vyriešilo “neverending story” s praním. A však chýbala by mi tá vôňa čerstvo vypratej bielizne,“ napísala pod svoju fotku.

Niet pochýb o tom, že napriek niekoľkým nezhodám to dvojici klape výborne. Veríme, že sú šťastní a majú pred sebou ešte mnoho usmiatych a spokojných dní.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. október 2024 10:44