Ráchel sa pochválila novým strihom, zožala veľký úspech.Instagram/Rachel Soltesova
StoryEditor

Herečka Ráchel z Dunaja sa pochválila novým strihom. Fanúšikovia sú nadšení, pozrite ako jej to pristane!

31.07.2024, 13:00
Celebrity

Seriál Dunaj za posledné obdobie ovládol Slovensko skutočne na plnej čiare. Ľudia si okrem pútavého príbehu zamilovali nepochybne aj všetkých hlavných hrdinov. Jedným z nich je aj sympatická Ráchel Šoltésová (26), ktorá v seriáli stvárnila Kristínu. Zaujímavá herečka už nejaké to obdobie zažíva príjemné materské povinnosti. Pobyt s malým Jakubkom jej nepochybne prospieva. Aktuálne sa dokonca pochválila zmenou imidžu! Fanúšikovia sú nadšení, táto zmena ju poriadne zmenila!

Ráchel je talentovaná slovenská herečka, ktorá sa do povedomia verejnosti dostala najmä kvôli účinkovaniu v seriáli Profesor, Druhá šanca a následne Dunaj, k vašim službám. Na istú dobu však na točenie musí zabudnúť. Je zamestnaná úplne inak a vyzerá tak, že je úprimne šťastná.

Kedy sa vráti?

Z herečky je aktuálne mamina sedemmesačného Jakuba. Vychováva ho spolu so svojím manželom Lukášom, minulý mesiac dokonca oslávili spoločné výročie. Aktuálne nepracuje, ale nad tým, kedy sa dostane späť prirodzene premýšľa. Na svoj návrat do práce sa údajne veľmi teší, aj keď tieto dni hlavu zamestnáva niečím úplne iným. Prezradila, že zatiaľ netuší, kedy sa jej podarí dostať do starých koľají. Hovorí, že všetko bude závisieť od bábätka. V žiadnom prípade nič nechce siliť ani sa unáhliť.

„Neviem, kedy to bude, uvidím podľa bábätka. Akú nájdem opatrovateľku a chceme si to ešte užiť, kým je maličký,” prezradila pre Markízu. Medzitým sa seriálová Kristína niekedy podelí aj o záber synčeka a manžela. Na instagrame si vytvorila stabilnú komunitu sledovateľov. Ľudia jej príspevky milujú a tešia sa na každú novú pikošku z jej súkromia.

Kubko, kaderník

Okrem svojej šikovnosti dokáže zaujať už na prvý pohľad. Tvár jej zdobia skutočne výnimočné a krásne črty.  Umelkyňa sa okrem tváre môže pochváliť aj lesklými a zdravými vlasmi! S obdobím nového prírastku prišlo v herečkinom prípade aj obdobie zmien. Rozhodla sa čiastočne zmeniť svoj imidž a určite k lepšiemu. Ráchel si ostrihala ofinu. Pochválila sa ňou sa sociálnych sieťach a tak veľký úspech možno ani nečakala. Jej verní sledovatelia sú nadšení, nasvedčuje tomu aj množstvo komentárov, ktoré sa pod fotkou vynímajú.

„Pekná ofinka, to ťa Kubko strihal?” zažartovala si herečka Kristína Sisková. „Kubko: krycie meno kaderník,” odpovedala jej Ráchel. Ďalej sa tam vyskytlo niekoľko spokojných smajlíkov, či pomenovania ako kráska, krásna mamina či krásna Kristínka z Dunaja! Tak takéto odozvy rozhodne vyčarili čerstvej mamine úsmev na tvári.

Či už s novým imidžom, alebo s tým pôvodným, Ráchel vyzerá perfektne za každých okolností. Tak čo myslíte, lepšie s ofinou či bez nej?

ANKETA
Páči sa vám herečkin nový strih?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. september 2024 14:28