Ewu Farnu si Ed Sheera vybral ako svoju predskokanku.
StoryEditor

Česká speváčka Ewa Farna prezradila čo si písala so spevákom Edom Sheeranom. Bol z nej unesený

29.07.2024, 13:00
Celebrity

Obľúbená česko-poľská speváčka​ Ewa Farna (30) má na konte ďalší zásadný životný úspech vo svojej kariére. So svojou kapelou totiž robila predskakokanku v Hradci Králové pred veľkolepým koncertom anglického speváka s írskymi koreňmi Eda Sheerana (33). So slávnym umelcom sa dokonca osobne stretla a aj si napísala.

Niekoľkonásobnej držiteľke hlavnej speváckej ceny Český slávik, speváčke Ewe Farnej, sa dostalo veľkej pocty. Bola totiž oslovená, aby sa svojou kapelou predskakovala na veľkolepom koncerte britského speváka a textára Eda Sheerana, ktorý sa uskutočnil v sobotu a nedeľu v Hradci Králové. Z pódia poslala speváčka odkaz svojim verným fanúšikom. "Čau, práve som na stagi Eda Sheerana, absurdné, že to môžem povedať, ale naozaj sa to deje! My tu budeme predskakovať. Práve tu riešime, kde budú nástroje, hrozne sa na to tešíme," uviedla Ewa na svojom Instagrame zrejme ešte pred zvukovou skúškou.

Ešte než sa Ewa prezliekla do kostýmu, v ktorom na koncerte vystupovala, dostala nečakanú správu, ktorú jej Sheeran zaslal. "Ed by rád dnes pozdravil Ewu, pokiaľ má čas," zaznelo v SMS, ktorú speváčke zrejme zaslala produkcia slávneho umelca s írskymi koreňmi.

Na stretnutí nakoniec naozaj došlo, ako Farna dokázala selfíčkom, ktoré si s Edom Sheeranom odfotila. Okmažite to spustilo na jej profile mnoho gratuláciu aj od známych kolegov. Predsa len ak si hudobníka vyberia taká svetová hviezda je to určite veľká pocta pre každého.

image

Ewa a Ed si stihli spraviť aj selfie. 

instagram/ewafarna
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
22. október 2024 09:43