Juraj Bača prijal novú spoluprácu..škoda
StoryEditor

Juraj Bača má nový kšeft. Stal sa ambasádorom známej firmy, vyzýva objavovať

29.07.2024, 09:50
Celebrity

Dostal ponuku, ktorá sa neodmieta. Herec Juraj Bača (36) sa stal ambasádorom automobilovej firmy a prezentuje terénny model.

Juraj Bača, obľúbený herec, spevák, moderátor, tanečník, bajker, športovec či psíčkar sa najnovšie stáva aj ambasádorom nového modelu Škoda Kodiaq.  Ďalšia známa slovenská tvár sa tak pridala do „rodiny“ Škoda Auto Slovensko po tom, ako tak nedávno urobila aj komička Simona First.

Inú automobilovú značku prezentoval aj MMa zápasník Attila Végh. Ale po politickej kauze s Petrom Pellegrinim s ním francúzska automobila spoluprácu rozviazala a okrem honoráru model vrátiť aj požičané fáro.

Herec Juraj Bača, ako sa patrí dostane teréénu Škodu do užívania. Umelec si to pochvaľuje, keďže je veľa na cestách a aspoň môže auto v teréne poriadne vyskúšať.

„Úprimne som sa nesmierne potešil, keď ma spoločnosť Škoda Auto Slovensko oslovila na túto dlhodobú spoluprácu. Pretože moje prvé auto bola práve Škoda (Favorit), druhé tiež (Favorit Forman), tretie tiež (Felicia) a dokonca aj štvrté (Fabia) a piate (Octavia) a viete, prvé auto je len jedno a navždy si ho zapamätáte. Teraz budem jazdiť na najnovšom modeli Kodiaq, ktorý bude mojím každodenným spoločníkom na cestách za prácou aj zábavou,“ podotkol na margo spolupráce Juraj Bača.

„Mesačne niekedy najazdím až 7 000 kilometrov a často krát musím do auta zmestiť aj celú kapelu a verte mi, vtedy veľmi oceníte komfortné a bezpečné auto. Preto som rád, že som si mohol vybrať práve tento model,“ dodal Juraj Bača.

Americký herec Pierce Brosnan vďaka autu v problémoch

Brosnan sa dva roky po premiére bondovky Zlaté oko objavil v talk show kde prezradil, že mníchovská automobilka bola z formy propagácie ich vozidiel nadšená. Dokonca natoľko, že hercovi dala zaujímavý darček. Vtedy úplne nové BMW 850Ci. S tým potom herec dochádzal na natáčanie filmu Rozpútané peklo v USA. A práve pri jednej z týchto ciest ho zastavila polícia s tým, že prekročil rýchlosť, pretože mu radar nameral 193 km/h.

Ak vás v Amerike a zastaví polícia kvôli rýchlosti nejde dvakrát príjemný zážitok – pokuta je tým najmenším problémom. Ľahko môžete skončiť za mrežami. Brosnan vtedy maximálny povolený limit v tomto štáte prekročil opravu výrazne čiže basa bola naspadnutie 

Ako sa ale slávny herec v šou moderátorovi zveril, strážcu zákona skôr než čokoľvek iné zaujímalo, ako sa nakrúcala scéna s bungee jumpingom, ktorá sa objavila práve v Zlatom oku. „Vôbec som si neuvedomil, že idem tak rýchlo, pretože to auto funguje tak dobre, je také jemné,“ povedal vtedy. To je snáď ešte lepšia propagácia, než na akú došlo v bondovkách.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. október 2024 08:18