Donald Trump s manželkou Melaniou.TASR
StoryEditor

Na predaj sú unikátne tenisky Donalda Trumpa. Za túto sumu môžu byť vaše!

26.07.2024, 11:31
Celebrity

Exkluzívne tenisky od Donalda Trumpa sú na predaj za viac ako štyridsaťpäť tisíc eur. Pozrite, ako vyzerajú. Sú podľa vášho gusta?

Raritné zlaté tenisky ‘Never Surrender‘, ktoré navrhol a podpísal bývalý americký prezident Donald Trump, sú teraz na predaj na eBay za neuveriteľných štyridsaťpäť tisíc eur. Séria tohto modelu bola obmedzená na iba tisíc párov a tie boli po svojom uvedení na SneakerCon v Philadelphia veľmi rýchlo vypredané. Tenisky sú k dostaniu v pôvodnej krabici s Trumpovým podpisom.

ANKETA
Chceli by ste Trumpove tenisky?

Bývalý americký prezident nedávno čelil ozbrojenému útoku. Na mítingu v Pensylvánii ho zasiahla guľka a prestrelila mu ucho. "Bol som postrelený guľkou, ktorá prenikla hornou časťou pravého ucha. Okamžite som vedel, že niečo nie je v poriadku. Počul som svišťanie, výstrely a hneď som pocítil, ako mi guľka roztrhla kožu," napísal Trump na svojej sociálnej sieti po incidente. Prezidentského kandidáta urýchlene stiahli z pódia. Tajná služba po incidente uviedla, že Trump je v poriadku. Okresný prokurátor Richard A. Goldinger potvrdil, že strelec, ako aj jeden z účastníkov sú mŕtvi.

Okolo Trumpa bude ešte zrejme rušno. Ten chce byť stále na výslní a vždy sa nejakým spôsobom "prihlási" o slovo a upúta na seba pozornosť. Predaj tenisiek je ten úspešnejší prípad.

FOTO TENISIEK NÁJDETE V GALÉRII

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
07. september 2024 19:13