Návrhár trpí bolesťami chrbtice.
StoryEditor

Mikloško trpí bolesťami. Chystá sa na zákrok a plánuje rehabilitovať v Piešťanoch

25.07.2024, 10:33
Celebrity

Pred niekoľkými dňami odpálil v piešťanskom luxusnom hoteli módnu šou. Avšak mala trpkú príchuť. Do mesta sa najbližšie plánuje vrátiť pacient a verí, že ho profesionáli po operácii dajú dokopy. Málokto vie, že Fero tvoril šou aj napriek tomu, že ho trápilo zdravie. Má problémy s chrbticou: „Predpokladám, že po zákroku, na ktorý čakám, prídem do Piešťan nie ako hosť, ale ako pacient a nechám sa tu hýčkať všetkými možnými procedúrami," zaželal si.

Mikloško zase šokoval! Z modeliek urobil plastové bábiky. Skombinoval neskombinovateľné a zožal pred pár dňami veľký úspech. Fero Mikloško nezostal svojej povesti nič dlžný a opäť šokoval svojou prehliadkou. 

Horúca módna šou sa odohrala v luxusnom piešťanskom hoteli. Pod názvom Hot Summer Fashion Show si mnohí predstavovali ľahučké letné modely nositeľné v tomto horúcom počasí. Namiesto toho divákov prekvapili modely vyrobené z lyka, žakaru, buklé či skla. Tieto neobvyklé materiály podčiarkli celkový „plastový“ vzhľad kolekcie, ktorá bola inšpirovaná 90. rokmi a maskulínnymi prvkami. Navyše, modelky boli nalíčené tak, že vyzerali ako plastové bábiky. Fero Mikloško predstavil celkovo 15 modelov, ktoré zdobili sklenené autorské šperky od dizajnérky Mariky Račekovej v podobe kabeliek, náhrdelníkov či brošní. Netradičné lykrové vytieňované pančuchy, flitre, pásiky či asymetrické výstrihy, ale aj maskulínne bundy a saká, či na pohľad zdvojené košele. Ako povedal Fero: „Toto je Hot Summer Collection pod klimatizáciu.“ Hvanou hviezdou prehliadky bola česká topmodelka Simona Krainová.

Umelecko-módne puzzle ako splnený sen

„Táto kolekcia perfektne pasuje k historickej záhrade hotela Thermia Palace. Toto miesto má svoju jedinečnú atmosféru a verím, že práve tieto letné modely tu skutočne zažiaria... Od výberu látok v Barcelone, cez ručné šitie u nás v ateliéri v centre Bratislavy, až po finálny styling so sklenenými kúskami od Mariky Račekovej. Je to jedno veľké umelecko-módne puzzle, ktoré do seba super zapadlo. Táto prehliadka bola splnením jedného z mojich dlhoročných snov,“ povedal Mikloško. Zároveň zdôraznil svoj profesionálny prístup ku každej osobnosti. „Luxus, neluxus, pre mňa je každý človek, ktorému vytvárame model, unikát. Nikoho neuprednostňujem, nikto nie je viac alebo menej, či je to svadobná mama z Košíc, alebo známa tvár z Prahy. Všetkých beriem rovnakým metrom – všetci sme len ľudia a móda je pre všetkých. Je to aj preto, že si veľmi vážim, že aj po takmer 3 dekádach v tomto biznise mám stále nových, ale aj tých najvernejších fanúšikov, milovníkov skutočnej slovenskej módy.“

V latino rytme

​Módnu šou uvádzal obľúbený herec Juraj Bača, ktorý nielen moderoval, ale aj spieval a diváčky rozvášnil piesňou Karola Duchoňa a dokonca si „strihol“ aj tanečný battle s víťazom tohtoročnej Let´s Dance Jakubom Jablonským. A veru sa bolo na čo pozerať! Na záver prehliadky zaspieval obľúbené kubánske rytmické piesne Lazaro a  diváci si užili aj jeho duet s moderátorkou Karin Majtánovou. Mikloško však šou stvoril v bolestiach. Keďže má prehliadku za sebou, plánuje sa teraz venovať svojmu zdraviu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
08. september 2024 01:32