Dvojica išla pred šiestimi rokmi nečakane od seba.profimedia
StoryEditor

Peter Sagan prvý krát prehovoril o rozvode s krásnou Katkou. Čo považuje za najkrajšie obdobie?

22.07.2024, 11:32
Celebrity

Medzi cyklistom Petrom Saganom a tmavovlasou Katkou vyzeralo všetko idylicky. Dvojica spolu žila šťastne dokonca sa za ním presťahovala do zahraničia a pri tréningoch a súťažiach mu bola oporou. Že toto manželstvo skrachoval nikto netipoval. Avšak stalo. Dvojica išla pred šiestimi rokmi nečakane od seba.

Náš najúspešnejší cyklista Peter Sagan sa oženil na jeseň 2015, ale už v júli 2018 oznámil svetu, že vzťah s Katarínou sa rozpadol. „Najskôr som to mal všetko idealistické. Bicykloval som, našiel som si frajerku, ktorú som si zobral, máme syna. Potom to začalo škrípať, rozviedli sme sa. Syn nám zostal, za čo som veľmi rád,“ prezradil detaily v Slovenskom rozhlase v relácii Opri sa o mňa.

image

Katarína Saganová.

Profimedia - Standardni obsah

Napriek rozvodu s exmanželkou vychádza dobre. „Myslím si, že máme dobrý vzťah. So synom nie je problém, keď ho chcem vidieť. Chodí do Monaka do školy, takže keď som tam, vidím ho každý deň. Keď sme boli spolu, bolo to také idealistické, potom sa to pokazilo a zaškrípalo to. Predtým som žil pre cyklistiku, teraz môžem žiť pre moju rodinu. Vždy je pre čo žiť,“ prezradil Sagan.

A hoci dosiahol v profesionálnej kariére až 121 triumfov, za svoje najväčšie víťazstvo označil splodenie potomka, šesťročného syna Marlona.

Narodenie syna Marlona radí nad všetky úspechy na pretekoch. „Bol to najsilnejší a najlepší pocit v mojom živote, aký som kedy zažil. Nevyrovná sa tomu žiadne víťazstvo na pretekoch ani to, keď si človek kúpi nové auto. Bola to veľmi silná emócia,“ konštatoval cyklista.

Z pretekárskeho hľadiska je to podľa jeho slov ťažké porovnať. „Vymenoval by som tri tituly majstra sveta, každý jeden je špeciálny, potom víťazstvá na klasikách Paríž - Roubaix a Okolo Flámska. Sú to historické preteky a víťazstvá na nich si veľmi cením. Získať sedemkrát zelený dres na Tour de France je tiež dosť veľký úspech. Za všetkým je tvrdá práca,“ okomentoval aj profesionálny úspechy, ktoré ho stáli litre potu a roky disciplíny.

Svadba ako z rozprávky 

Tourminátor sa stal novomanžel ako 25-ročný Peter. Bral si o dva roky staršoiu Katarínou Smolkovú. Svoj veľký deň si vystrojili vo veľkom štýle. Na obrad sa dopravil so zeleným trabantom. Už na prvý pohľad je jasné, že nejde o tradičnú svadbu. Peter mal na sebe kabát ako ruský oligarcha. Po obrade čerství novomanželia prijímali gratulácie a spolu vypustili aj holubice. Svadobčanom sa rozdávali balíčky s občerstvením na dlhšiu cestu do Tatier, kde sa konala svadobná hostina. 

FOTOGRAFIE Z ICH ROMANTICKEJ SVADBY NÁJDETE V GALÉRII

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
04. september 2024 23:45